Reacties voor: Ontwikkelaars krijgen melding: iBooks voor iPhone beschikbaar

Ontwikkelaars die al iOS 4 op hun iPhone hebben geïnstalleerd, zagen vannacht een pop-up bij het openen van de App Store op hun iPhone. Volgens de pop-up stond de applicatie iBooks klaar om te downloaden. Toch blijkt het over-the-air downloaden niet te lukken en heeft nog niemand de app kunnen opstarten. Gebruikers krijgen een verwijzing […]

Reacties: 18 reacties

  1. Bij mij verschijnt de melding niet eens meer. Nog even geduld dan maar?

  2. Jammer was er al naar op zoek ben toch wel benieuwd naar iBooks op de iPod Touch

  3. Ik wil mijn 3gs veranderen naar ios 4 kan iemand mij helpen (ben geen pro in zulke dingen) + ik heb hem al gejailbreacked??-

    (Red.) Offtopic. Voor support kun je terecht op het forum.

  4. @Johannes: Bij mij ook niet … Misschien gaat het niet allemaal in één keer.

    Edit: Oops blijkbaar was het een foutje van Apple.

  5. Ik haat boeken lezen, maar toch omdat dit in verband staat met de iPhone, ga ik eens overwegen. M’n laatste boek wat ik gelezen heb is in Groep 8 van de basisschool gweest voor een ‘spreekbeurt’ :p

  6. Ik hou het toch bij Stanza… fullscreen zonder statusbalk en gekke boekrand er omheen.

  7. Even voor informatie: om te pop-up te krijgen moet je de AppStore op je iOS apparaat opstarten en naar de “Featured” tab (helemaal links) gaan.

    Nadat je de pop-up heb geaccepteerd zal ‘ie falen en je vertellen dat je het op je PC/Mac’s iTunes moet downloaden.

    Na het opstarten van iTunes op je PC/Mac en ingelogd te hebben zal de app gaan downloaden en verschijnen in de “Apps” categorie als een iPad app. Dus het valt niet te syncen naar je iPhone/iPod.

    Ik heb de .ipa even uit elkaar gehaald en, verassing, het IS de iPad app. Foutje van Apple, we hebben hier nog niks aan.

    Edit: Persoonlijk zit ik hier echt op te popelen. Stanza is spuuglelijk en functioneert gewoon niet (op iPhone 3G) en is sloom. iBooks aan de andere hand is mooi, “featurevol” en heeft een grote boeken collectie + iTunes sync/backup en nog meer handige dingen. @Thaurin:

  8. Stanza gebruik met Itunes 9.2 is wel een stuk beter geworden. Je kan nu alle Epub documenten die je hebt gewoon via Itunes syncen.

    Zodra je de Iphone koppelt krijg je in de App-tab een nieuw feature waarbij je Epubs direct kan importeren vanaf je Mac of pc. Na de sync staan ze meteen in Stanza.

  9. Off-topic:

    Origineel geplaatst door Antonio
    Ik wil mijn 3gs veranderen naar ios 4 kan iemand mij helpen (ben geen pro in zulke dingen) + ik heb hem al gejailbreacked??-

    Staat meer dan genoeg informatie over in het forum en dat ‘ie al gejailbreakt is maakt niet uit, want dat moet je na de upgrade naar iOS4 toch weer opnieuw doen.

  10. @Antonio: wachten tot 21juni?

  11. @donstil (dan heeft hetg geen zin meer ga 22ste naar america en dan haal ik de iphone 4 self)persoonlijk:P

  12. @Antonio: Nee dat is slim. Een simlocked iPhone halen waar er nog LANG geen unlock is voor de baseband. Wacht dan gewoon een maandje. Dan ben je even maar niet de hippe gast met het nieuwe toestel. Big deal? Ik heb gisteren de mijne gewoon besteld bij belcompany. Ook nie moeilijk.

  13. @Antonio
    je hebt helemaal geen jailbreak nodig voor iOS4 hoor. Nu is hij alleen beschikbaar voor developers, dus behalve als je echt ontzettend moeilijk wil doen moet je gewoon 10 daagjes wachten

  14. @Gabs: De meeste tijd breng je in Stanza toch door met het lezen van een boek. Stanza doet wat dat betreft wat het moet doen en biedt erg veel configuratie opties en features. Persoonlijk vind ik de rest van Stanza er ook niet lelijk uitzien. Je hebt gelijk dat het openen van een boek op de iPhone 3G nog wat lang op zich kan laten wachten, maar daar hebben we met de iPad al helemaal geen last meer van. 😉

  15. Begrepen thx voor het advies ik kom de 11aug. terug dan koop ik hem wel hier maar……..daar kost ie wel goedkoper dan hier.

  16. Heb het gisteren in bed gekregen maar hij wou niet installeren 🙁

  17. @Antonio: Goedkoper? Ik betwijfel het. Daar betaal je $200 + een abo van minimaal $55 per maand. Hier betaal je €100 + €30 per maand. Goedkoper? Dacht het niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.