TIME Magazine toont demo van toekomstige iPad-applicatie

TIME Magazine heeft een demo gemaakt over nieuwe functies in het magazine voor tablets. Interactie met de lezer zoals 3D-objecten en interactieve advertenties staan voorop.

time-magazine-tablet
TIME Magazine heeft een demofilmpje gemaakt waarin ze laten zien waar ze heen willen met het presenteren van nieuws op tablets, zoals de iPad. Interactie met de lezer krijgt een grotere rol.

De applicatie van TIME Magazine is al enige tijd in de App Store te vinden. Deze iPad-applicatie is een voorbeeld voor veel (buitenlandse) kranten en tijdschriften, hoe ze hun nieuws op het iPad-platform kunnen presenteren. Maar TIME is alweer bezig om nieuwe dingen te ontwikkelen.

In de toekomstige versie van TIME Magazine voor tablets zijn allerlei nieuwe interactieve elementen toegevoegd. Het starten van video’s, het reageren op artikelen, het delen van bepaalde informatie middels een magisch wiel, interactie met 3D-objecten en de mogelijkheden van interactieve advertenties zijn allemaal dingen waar TIME me bezig wil.

Toekomstige tabletapplicatie van TIME Magazine

TIME heeft een demofilmpje gemaakt waarin ze deze nieuwe functies uitleggen.

Wat vind jij? Mis je nog aspecten aan het lezen van het laatste nieuws op de iPad in deze TIME Magazine demo? Laat het ons weten. Misschien dat de Nederlandse kranten meelezen en daar hun voordeel mee doen.

Downloaden: TIME Magazine op de iPad (gratis), €3,99 per editie
Bron: All Things Digital

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2010, 10:50
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.