Iconoclasm krijgt update voor iPad [jailbreak]

De applicatie Iconoclasm is ook voor de iPad verschenen in de Cydia Store. Deze was voorheen ook al op de iPhone beschikbaar. Met de applicatie kun je op de iPad je springboard naar eigen smaak inrichten.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Iconoclasm iPadIn de Cydia Store is een update beschikbaar voor de applicatie Iconoclasm die het mogelijk maakt om de applicatie, die al enige tijd op de iPhone beschikbaar was, ook op de iPad te draaien. Met Iconoclasm heb je de mogelijkheid om de applicaties op je iPad op een creatievere manier neer te zetten. Je bent met Iconoclasm voor de iPad vrijer om je springboard naar eigen keuze in te richten.

Bij het onderdeel Instellingen heb je de mogelijkheid om allerlei opties toe te passen. Zo kun je titels weghalen en meer applicatie-iconen op een pagina weer laten geven dan het standaardaantal van twintig. Je kunt zelfs de complete lay-out van iconen veranderen. Ook heb je de mogelijkheid om de iconen in een driehoek weer te geven op elke pagina. Het praktische nut is niet direct duidelijk, maar leuk is het wel. Je kunt de instellingen ook per pagina toepassen; op deze manier kun je bijvoorbeeld de pagina met games dichter op elkaar zetten zodat er meer op een pagina past en je een beter overzicht hebt.

De applicatie is alleen te gebruiken als je iPad gejailbreakt is en is dus niet in de Apple App Store te verkrijgen. Je hebt iPhone OS 3.0 nodig, maar dat is geen probleem bij een iPad, aangezien daar standaard iPhone OS 3.2 op staat. De applicatie kost $3,00.

Bron: AppAdvice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2010, 14:26
Categorie Jailbreak
Onderwerpen apple tv, ipod, jailbreak, springboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.