microsoft-office-icoontjes

Office 2016 voor Mac nu officieel beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen Mac-gebruikers Office 2016 gebruiken. De officiële versie is verschenen en te gebruiken via het Office 365-abonnement.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

microsoft-office-icoontjes
Na alle drama’s over massa-ontslagen is er gelukkig ook nog positief nieuws bij Microsoft: ze hebben Office 2016 voor de Mac officieel beschikbaar gesteld voor Office 365-gebruikers. Vanaf vandaag kun je meteen aan de slag met Office voor de Mac 2016 en kun je de publieke beta in de prullenbak gooien. Toch kunnen nog niet alle Mac-liefhebbers er gebruik van maken.

Office voor Mac 2016 komt gelijktijdig beschikbaar in 139 landen en in 16 talen. De afgelopen maanden verschenen zeven updates, waarmee ze hun voordeel hebben gedaan: meer dan 100.000 gebruikers gaven hun bevindingen door, zodat de laatste bugs eruit gesloopt konden worden. Die werkwijze was bewust zo gekozen, omdat Microsoft samen met gebruikers wil werken aan betere producten.

Zoals verwacht bestaat Office 2016 uit vijf programma’s: Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote.

Office-2016-for-Mac-is-here-3

Alleen met Office 365-abonnement

Meteen proberen kan via Office 365. Heb je een geschikt abonnement (Office 365 Home, Office 365 Personal of Office 365 ProPlus), dan heb je toegang tot de Office-applicaties voor Mac-, Windows-, iOS- en Android-apparaten. Windows-gebruikers hebben sinds vorige week een previewversie van Office 2016 in handen. Leuke bijkomstigheid is dus, dat Mac-gebruikers net iets sneller ermee aan de slag konden.

Overigens geldt de toegang alleen voor mensen die een actieve Office 365-abonnement hebben of studenten zijn. Heb je geen zin om een abonnement te nemen, dan moet je tot september wachten om de versie te kopen waarvoor je eenmalig betaalt.

Office-2016-for-Mac-is-here-1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2015, 21:08
Categorie Mac & macOS
Onderwerp microsoft office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.