iPhone 7 - Dummy achterkant - crop

Nieuwe foto’s tonen iPhone 7 (Plus) zonder mute-knop

Er zijn nieuwe foto's opgedoken van mogelijke behuizingen van de iPhone 7 en 7 Plus. Op de foto's zijn een roségouden iPhone 7 te zien en een spacegrijze iPhone 7 Plus met dubbele camera en Smart Connector.
Sjoerd Reitsma - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 7 - Dummy achterkant horizontaal - crop

Het geruchtencircuit draait op volle toeren. Opnieuw zijn er foto’s opgedoken van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Op de nieuwe beelden is een roségouden iPhone 7 te zien en een iPhone 7 Plus in spacegrijs. Beide modellen zijn voorzien van de nieuwe antennestrepen waar we eerder over berichtten. De grotere iPhone 7 heeft op de foto’s bovendien ook weer een dubbele camera en een Smart Connector. Het lijkt erop dat er met nog zo’n 2 maanden te gaan tot de aankondiging, weinig meer aan de nieuwe iPhones gaat veranderen.

iPhone 7 in roségoud

De nieuwe foto’s zijn afkomstig van Franse site NowhereElse, die de laatste paar weken al flink wat nieuwe beelden heeft kunnen bemachtigen. Op onderstaande foto is een roségouden iPhone 7 te zien die net als de eerder gelekte gouden iPhone 7 de nieuwe antennestrepen heeft, enkel nog aan de boven- en onderkant. Ook heeft dit model nog steeds geen teksten en logo’s op de achterkant. De grotere cameralens lijkt een blijvertje. Op deze foto is te zien dat deze een stuk groter is dan bij de huidige iPhone 6 en 6s.

iPhone 7 - Dummy achterkant

iPhone 7 Plus zonder mute-knop

Er zijn ook nieuwe beelden van de grotere iPhone 7, de iPhone 7 Plus of Pro. Op de foto’s is te zien dat dit spacegrijze dummy-model een stuk minder afgewerkt is dan de roségouden iPhone 7. Het glimmende Apple logo ontbreekt bijvoorbeeld nog; deze is alleen maar uitgesneden. Naast de dubbele camera is ook de Smart Connector van de iPad Pro op de foto te zien. Deze nieuwe aansluiting kan stroom geven aan allerlei accessoires zoals een toetsenbord of een oplaaddock. Je hoeft dan geen losse kabel meer in je iPhone te steken om deze van stroom te voorzien.

iPhone 7 Plus - Dummy achterkant spacegrijs iPhone 7 Plus - Dummy zijkant spacegrijs

Merkwaardig is een foto van de linkerkant van de iPhone 7 Plus. Daar is de mute-knop om je iPhone op stil te zetten verdwenen. Ook de volumeknoppen lijken korter te zijn en liggen niet meer verdiept in de behuizing. Nu lijkt het hier om dummy-toestellen te gaan dus het kan zijn dat er nog knoppen niet op het toestel zitten. Apple kan er echter ook voor kiezen om net als bij de iPad Pro deze instelling alleen nog in het bedieningspaneel beschikbaar te maken. Je iPhone snel op stil zetten wordt dan wel lastiger.

Lees meer over de iPhone 7 in ons dossier iPhone 7 of lees waarom een Smart Connector op de iPhone 7 handig is:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over de vernieuwingen, verkrijgbaarheid en of de iPhone 7 Plus nog een goede keuze is. Dit toestel is opgevolgd door de iPhone 8 Plus.

iPhone 7 Plus
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.