Apple Watch: nieuwe bandjes

‘Nieuwe Apple Watch-bandjes en iPad Air 3 in maart’

Apple gaat tijdens een evenement in maart nieuwe Apple Watch-horlogebandjes, de iPad Air 3 en een nieuwe 4-inch iPhone aankondigen, aldus nieuwe geruchten.

Er zijn opnieuw aanwijzingen dat we de Apple Watch 2 niet in maart te zien zullen krijgen. In plaats daarvan wil Apple in maart nieuwe horlogebandjes aankondigen, samen met de iPad Air 3 en de iPhone 5se. Apple zou een media-evenement hebben gepland in maart, zoals al eerder werd gesuggereerd.

Apple Watch: nieuwe bandjes

Nieuwe Apple Watch-bandjes in maart

9to5Mac beweerde eerder dat we in maart ook de Apple Watch 2 te zien zouden krijgen, maar trekt die bewering nu weer in. In plaats daarvan zullen er alleen Apple Watch-horlogebandjes worden getoond. Voor de Apple Watch moeten we wachten op september, denkt blogger Mark Gurman.

De aankondiging in maart zou kunnen lijken op die van vorig jaar september, toen Apple nieuwe goudkleurige Apple Watch Sport-modellen en de samenwerking met Hermès aankondigde. Wellicht gaat Apple samenwerken met andere modehuizen zoals Michael Kors of Louis Vuitton of hebben ze eigen bandjes in nieuwe kleuren en van nieuwe materialen laten maken. Rond dezelfde tijd moet watchOS 2.2 uitkomen.

Ook een nieuwe 4-inch iPhone

Tijdens het evenement in maart kunnen we ook de nieuwe 4-inch iPhone verwachten, die volgens de nieuwste geruchten iPhone 5se gaat heten. Die naam maakt beter duidelijk dat het om een opvolger (‘enhanced’ versie) van de iPhone 5s gaat. Het uiterlijk van deze nieuwe budgettelefoon zal sterk lijken op de iPhone 5s, maar met een scherm van gebogen glas. Er zit mogelijk een 8-megapixelcamera, een NFC-chip en een Live Photos-functie in, maar geen 3D Touch. Meer hierover lees je in onderstaand artikel.

We zouden tijdens het evenement in maart ook de volgende generatie iPad Air kunnen zien. Maar zolang Apple zelf niets heeft beloofd hebben ze nog alle mogelijkheid om producten die nog niet helemaal af zijn door te schuiven naar een later moment.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2016, 10:24
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple watch, ipad air 3, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.