iPad-Pro-met-Apple-Pencil

Dit zijn de Nederlandse prijzen van de iPad Pro (en Apple TV 4)

De prijzen van de iPad Pro zijn bekend! iCulture ontving prijslijsten met de officiële Nederlandse en Belgische prijzen voor de iPad Pro en de Apple TV. Deze prijzen zijn inmiddels bevestigd door resellers en door Apple zelf. De iPad Pro ligt naar verwachting op 11 november in de winkels.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPad Pro met keyboard
De Nederlandse prijzen van de iPad Pro en de Apple TV zijn bekend. iCulture ontving een prijslijst met de officiële prijzen via Nederlandse en Belgische resellers. Deze prijzen komen niet overeen met informatie die eerder door een Duitse webwinkel was gelekt, want in ons land vallen de prijzen iets hoger uit.

iPad Pro prijzen

Apple heeft zelf de prijzen van de iPad Pro en de Apple TV 4 nog niet bekendgemaakt voor Europa, terwijl beide producten toch echt binnenkort in de winkels moeten liggen.

Dit is een fragment van een de prijslijsten die we in handen kregen. Naast de Belgische prijslijst hebben we ook een prijslijst voor de Nederlandse markt ingezien die de prijzen bevestigt:

Europese Prijzen Apple TV iPad Pro

Update 26 oktober: De prijs van de 64GB Apple TV is inmiddels verlaagd naar €229. Dit geldt voor zowel Nederland als België.

iPad Pro: vanaf 919 euro

We hebben via resellers de Nederlandse en Belgische prijzen van de iPad Pro ontvangen. Dit zijn de prijzen van de drie modellen:

  • 32GB iPad Pro: €919
  • 128GB iPad Pro: €1099
  • 128GB iPad Pro met 3G/4G: €1249
  • Apple Pencil: €109
  • Smart Cover: €69

De iPad Pro ligt volgens geruchten op 11 november in de winkel. Dit geldt in ieder geval voor de Apple Stores in de VS, maar mogelijk ook voor andere landen.

Apple TV 4 vanaf 179 euro

De officiële Nederlandse en Belgische prijzen van de Apple TV 4 zijn als volgt:

  • 32GB Apple TV 4: €179
  • 64GB Apple TV 4: €229
  • Losse afstandsbediening voor de Apple TV 4: €89
  • Polsbandje voor Apple TV 4: €15

Update 26 oktober: de Apple TV 4 is nu te bestellen in Nederland en België. Voor meer informatie: check ons artikel over Apple TV kopen.

Resellers kunnen pre-orders plaatsen

Apple-resellers kunnen de iPad Pro en Apple TV 4 sinds donderdag 15 oktober in pre-order bestellen, zo vertelt onze tipgever. De iPad Pro zal in België leverbaar zijn in de eerste week van november. Wat de Apple TV betreft is de lancering voor eind oktober gepland, maar de meeste bestellingen zullen pas in november worden uitgeleverd.

Eerder vandaag: Duitse webshop lekt prijsinfo

De Duitse webshop Cyberport lekte eerder vandaag (waarschijnlijk per ongeluk) alvast de prijzen van de twee verschillende Apple TV 4-modellen gezet. De 32GB-versie van de Apple TV 4 zou volgens de website 179 euro gaan kosten, terwijl je voor de 64GB-variant 239 euro neertelt. De Amerikaanse prijzen zijn respectievelijk $149 en $199. Deze prijzen zijn inmiddels bijgesteld: de 64GB Apple TV gaat 229 euro kosten.

Apple-TV-webshop

In Duitsland zal de 32GB iPad Pro vanaf 899 euro in de winkel liggen, terwijl de 128GB-editie voor 1079 euro over de toonbank gaat. Als je een iPad Pro (128GB) met mobiel internet wilt ben je 1229 euro kwijt. Een exacte datum noemen de bronnen nog niet, maar op de Nederlandse website van Apple staat dat we hem in november kunnen verwachten. Zoals eerder in dit artikel genoemd vallen de Duitse prijzen iets lager uit dan in Nederland en België. In Duitsland is de vanafprijs €899 terwijl je in Nederland en België minimaal €919 kwijt bent voor een iPad Pro.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 16 oktober: De officiële Belgische prijzen voor de Apple TV en iPad Pro zijn nu bekend. iCulture ontving informatie via een Belgische Apple Reseller.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2015, 14:22
Categorie Apple
Onderwerpen apple tv, europa, ipad pro

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
69 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.