Fotobewerkings-app Over krijgt mooiere lettertypes en meer opties

Met de grote update van de fotobewerkings-app Over voeg je eenvoudig mooie teksten toe aan je eigen foto's. Met de grote update worden er nog meer opties toegevoegd, zoals nieuwe lettertypes en moet het bewerken een stuk eenvoudiger zijn.

Over-icoon.Wil je je foto’s graag wat opfleuren met mooie teksten of prachtige artwork, dan is Over de app voor jou. Deze app bestaat al een tijd en heeft hoge beoordelingen in de App Store. Over heeft vandaag een grote update gekregen met veel nieuwe functies en verbeteringen. Zo kun je nu makkelijker tekst bewerken en zijn er mooiere lettertypes toegevoegd om je foto’s een eigen karakter te geven.


Delen van je tekst maskeren en wissen
Voeg tekst toe aan je foto's met Over.Met Over voeg je eenvoudig teksten aan je foto toe in een ruime selectie aan lettertypes. Dankzij de grote update kun je nu ook delen van je tekst maskeren en wissen, zodat het mooier in het geheel van de foto past. Wil je graag aan de slag willen met de app, maar heb je geen mooie foto tot je beschikking? Dan is er geen man overboord, want je kunt nu elke dag gebruikmaken van een nieuwe foto die Over zelf aanbiedt. Dankzij de update kun je nu ook slagschaduwen toevoegen en zijn er nog meer lettertypes toegevoegd die beter bij elkaar passen.

Bekijk ook

De beste fotocollage-apps voor iPhone en iPad

Zet je foto's om naar mooie fotocollages en maak snel een combinatie van je vakantiefoto's en andere kiekjes. Met deze fotocollage-apps voor iPhone en iPad gaat het lukken en kost het weinig moeite.

Andere handige nieuwe functies zijn de van tevoren geselecteerde fotoformaten voor de verschillende social media, zoals Facebook en Twitter. Zo kun je het formaat van je foto eenvoudig aanpassen aan de bijbehorende formaten. De app heeft ook een standaard formaat voor iPhone-achtergronden, wat handig van pas kan komen. De tools om dingen te bewerken nemen nu minder ruimte in op het scherm en de makers hebben een ongedaan-knop toegevoegd.

Bekijk ook

Deze foto-apps voor iPhone maken fotograferen nog leuker!

Maak jij veel foto's met je iPhone en iPad? Het wemelt in de App Store van de goede camera- en foto-apps. Je kan eigenlijk alle kanten op. Wij zetten de beste apps voor het maken, bekijken en leuk presenteren van foto's op een rij.

Tot slot kun je nu gebruikmaken van een aantal gratis pakketten, waar je voorheen voor moest betalen. De app is ook op allerlei andere punten nog verder verbeterd en meer gebruiksvriendelijk gemaakt. In onderstaande video geeft de ontwikkelaar zelf een uitgebreide walkthrough van alle nieuwe functies.

https://vimeo.com/140797990

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 oktober 2015 om 22:25
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.