Charge Stream Pad +

Mophie Charge Stream Pad+: verbeterde draadloze oplader van Mophie

Mophie komt met een nieuwe draadloze oplader: de Charge Stream Pad +. Deze oplader is voorzien van de Qi-standaard en ziet er ook nog eens mooi uit. Het grootste pluspunt aan deze oplader is dat hij geleverd wordt met losse een usb-A kabel waardoor je hem ook op een Mac kunt aansluiten.

Charge Stream Pad +

Een half jaartje geleden kwam Mophie met de Wireless Charging Base, een draadloze oplader voor de iPhone. Die oplader zag er goed uit en werkte prima. Toch komt Mophie nu met een opvolger: de Charge Stream Pad+. Deze draadloze oplader richt zich niet alleen op iPhones, maar ook op bezitters van andere telefoons. Met een vermogen van 10 Watt wordt je smartphone nog sneller opgeladen. Dit is het grote verschil met de vorige oplader van Mophie. Die stopte altijd bij 7,5 Watt ongeacht het apparaat dat werd opgeladen. Om van dit hogere vermogen te profiteren moet je wel beschikken over een geschikt toestel, want de iPhone gaat zelf maar tot 7,5 Watt.

USB-a kabel
Wat misschien nog wel het grootste voordeel van deze oplader is tegenover de voorganger, is de kabel die meegeleverd wordt. Bij het vorige model was dit een stekker die in het stopcontact moest. Nu wordt er een USB-kabel meegeleverd. Dit maakt het mogelijk om hem eventueel via je Mac te gebruiken. Ook kun je je kabel nu vervangen, mocht deze kapot gaan. Het gaat om een gewone standaard USB-A kabel.

Charge Stream Pad +

De prijs van de Charge Stream Pad + ligt echter wel aan de hoge kant. De draadloze oplader kost ongeveer €50 en is voorlopig alleen in het zwart te bestellen. De verzendkosten naar Nederland komen neer op ongeveer €9. Dit maakt het uiteindelijk wel een dure draadloze oplader. De Charge Stream Pad + is te bestellen op de website van Mophie en binnenkort hopelijk ook in de Apple Store.

https://www.iculture.nl/gids/draadloze-opladers-iphone/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.