Charge Stream Pad +

Mophie Charge Stream Pad+: verbeterde draadloze oplader van Mophie

Mophie komt met een nieuwe draadloze oplader: de Charge Stream Pad +. Deze oplader is voorzien van de Qi-standaard en ziet er ook nog eens mooi uit. Het grootste pluspunt aan deze oplader is dat hij geleverd wordt met losse een usb-A kabel waardoor je hem ook op een Mac kunt aansluiten.

Charge Stream Pad +

Een half jaartje geleden kwam Mophie met de Wireless Charging Base, een draadloze oplader voor de iPhone. Die oplader zag er goed uit en werkte prima. Toch komt Mophie nu met een opvolger: de Charge Stream Pad+. Deze draadloze oplader richt zich niet alleen op iPhones, maar ook op bezitters van andere telefoons. Met een vermogen van 10 Watt wordt je smartphone nog sneller opgeladen. Dit is het grote verschil met de vorige oplader van Mophie. Die stopte altijd bij 7,5 Watt ongeacht het apparaat dat werd opgeladen. Om van dit hogere vermogen te profiteren moet je wel beschikken over een geschikt toestel, want de iPhone gaat zelf maar tot 7,5 Watt.

USB-a kabel
Wat misschien nog wel het grootste voordeel van deze oplader is tegenover de voorganger, is de kabel die meegeleverd wordt. Bij het vorige model was dit een stekker die in het stopcontact moest. Nu wordt er een USB-kabel meegeleverd. Dit maakt het mogelijk om hem eventueel via je Mac te gebruiken. Ook kun je je kabel nu vervangen, mocht deze kapot gaan. Het gaat om een gewone standaard USB-A kabel.

Charge Stream Pad +

De prijs van de Charge Stream Pad + ligt echter wel aan de hoge kant. De draadloze oplader kost ongeveer €50 en is voorlopig alleen in het zwart te bestellen. De verzendkosten naar Nederland komen neer op ongeveer €9. Dit maakt het uiteindelijk wel een dure draadloze oplader. De Charge Stream Pad + is te bestellen op de website van Mophie en binnenkort hopelijk ook in de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2018, 18:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, draadloos opladen, opladen

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.