Moment oplaadcase

Moments’ speciale oplaadcase voor iPhone X(S) is nu verkrijgbaar

Afgelopen maart was Moment terug op Kickstarter met een reeks nieuwe producten. Zo kwam het bedrijf met een anamorfische cameralens en een speciale oplaadcase die voorzien is van het MFi-keurmerk. Leveringen van die case zijn nu begonnen.
Jim Pedd - · Laatst bijgewerkt:

Moment heeft meerdere handige functies in de case gestopt. Zo kun je de hoes draadloos opladen en passen alle lenzen erop die het bedrijf maakt. Dat alleen al maakt het een erg geschikte case voor fotografen en filmmakers.


Oplaadcase voor filmmakers
De oplaadcase van Moment is ontworpen voor de iPhone X, maar ook de deze week gepresenteerde iPhone XS past erin. Een van de hoogtepunten van de case, is dat deze een ingebouwde Lightning-ingang heeft. Daarmee kan je je iPhone opladen met de kabel van Apple zelf. Dat is mooi, maar extra mooi is dat de case echt ontworpen is voor fotografen en filmmakers.

Moment oplaadcase

Moment heeft namelijk een tweetraps ontspanknop voor het maken van foto’s. Net als bij gewone camera’s focust de lens al op het moment dat je de knop tot halverwege indrukt. Als je hem helemaal indrukt, knip je een foto. Verder is er een ankerpunt, waar je een nekkoord aan kan knopen, zodat je de telefoon niet per ongeluk laat vallen.

Binnenin de case zit verder een batterij met capaciteit van 3.100 mAh. Daarmee kan je je iPhone X minstens één keer volledig opladen. Draadloos laden is ook een mogelijkheid. Je zou de case op een Qi-oplaadmat kunnen leggen en zowel je telefoon als de case tegelijk opladen.

Moment oplaadcase (2)

Tot slot is er nog de ondersteuning voor de lenzen van Moment. Daarvan zijn er ondertussen een heleboel, waaronder anamorfische, breedhoek en telelenzen. Die kan je allemaal aan de case koppelen om mooie opnames te maken. Op dit moment is de case te koop via de site van Moment en enkel voor de iPhone X en XS beschikbaar. De case kost 99 dollar. In november komt er een nieuwe variant die ook geschikt is voor de pas aangekondigde iPhone XS Max en de iPhone XR.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2018, 13:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, fotografie, hoesje, lenzen, moment
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.