Mobile Flickr beter en completer dan eerdere Flickr-tools

Mobile Flickr is tot nu toe de beste Flickr-applicatie voor de iPhone die we zijn tegengekomen. Je kunt foto's uploaden uit de Camera Roll en op verschillende manieren door de aanwezige foto's op Flickr zelf bladeren.

Flickr MobileEr zijn inmiddels heel wat fototools voor Flickr verschenen, die je op de iPhone kunt gebruiken. Sommige daarvan zijn native applicaties, andere zijn webapps, maar geen enkele biedt zoveel mogelijkheden als Mobile Flickr. Deze nieuwe native applicatie stelt je in staat om foto’s vanuit je Camera Roll te uploaden naar Flickr. In de applicatie kun je je foto’s bekijken met verschillende opties: alle foto’s bekijken of bepaalde sets, favorieten of tags bekijken.


Je kunt ook de foto’s van je contactpersonen bekijken of bladeren door foto’s in de groepen waarvan je lid bent. Verder kun je door recente en interessante foto’s van Flickr kijken en er is een zoekfunctie. Met Mobile Flickr is gemakkelijk in gebruik en de miniaturen van foto’s verschijnen behoorlijk snel in beeld. Daarnaast maakt Mobile Flickr gebruik van een instelbare cache zodat je ook zonder dataverbinding je foto’s kunt bekijken (mits je deze eerst hebt opgehaald).

Mobile Flickr is te installeren via de XK72-repository in Installer. Apple iPhone School heeft twee video’s waarin je in sneltreinvaart langs de functies wordt geloodst.

Source: http://xk72.com/iphone/repos/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.