Tip: maak zelf een iPhone-headset voor op de motor

Echt veilig is het niet, om tijdens het motorrijden naar muziek te luisteren of telefoongesprekken te voeren, maar een iPhone-bezittende motorrijder heeft wel een handleiding gemaakt om je headset in een helm in te bouwen zodat de oordopjes niet meer uit je oor vallen.

iPhone Headset MotorhelmGraag op de motor of scooter onderweg en je wilt wel blijven muziekluisteren en bellen? Of de veiligheid daarmee is gediend is een heel andere vraag, maar de weblog 2down365 heeft wel een handleiding hoe je een speciale headset kunt maken die in de motorhelm past. De witte oordopjes passen niet altijd goed en kunnen tijdens het motorrijden uit je oor vallen.

Een setje vervangende over-the-ear-headphones bracht de oplossing: door de oordoppen te bevestigen aan de iPhone-headsetkabel en een gaatje in het schuimrubber van de motorhelm te maken ontstond een multimedia-helm.

Door het inbouwen van de headset heb je geen kans meer dat de oordopjes eruit schieten. Als je de kabel aan de achterkant uit de helm laat komen is deze net niet lang genoeg om de iPhone in je achterzak te steken, maar in je binnenzak kan wel.

Via: 2down365

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2008, 8:00
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.