Camtasia Studio 5.1 gaat ondersteuning voor iPhone bieden

Camtasia Studio 5.1 krijgt speciale instellingen voor de iPhone en iPod touch, zodat je instructiefilmpjes die je op de desktop hebt gemaakt ook onderweg kunt afspelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Camtasia Studio 5.1TechSmith is de maker van Camtasia Studio, een veelgebruikte oplossing om schermfilmpjes (screencasts) te maken. Je kunt er bijvoorbeeld instructiefilmpjes mee maken, waarin je toekomstige gebruikers uitlegt hoe een bepaald softwarepakket werkt. Het bedrijf heeft aangekondigd dat de nieuwste versie van Camtasia Studio ook filmpjes voor iPhone en iPod touch kan maken. Verder zijn er nieuwe functies toegevoegd om de screencasts te bewerken.

Camtasia StudioCamtasia Studio is bedoeld voor Window-gebruikers. Versie 5.1 heeft onder andere een derde audiospoor, zodat je de achtergrondmuziek en commentaarstem nog beter kan mixen. Bij het opstarten van de Production Wizard kun je kiezen voor een filmpje dat geschikt is voor de iPhone en iPod touch. Deze heeft een resolutie van 480 x 320 pixels in M4V-formaat.

Via onderstaande link kun je zien wat de nieuwe functies in Camtasia Studio zijn en je kunt tegelijk zien hoe zo’n screencast eruit ziet.

Meer info: Camtasia Studio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps
Onderwerpen ipod touch, scherm, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.