Apple brengt macOS Mojave 10.14.2 met bugfixes uit

Je Mac kan weer geüpdatet worden, want macOS Mojave 10.14.2 is nu beschikbaar. Deze update richt zich vooral op bugs en de beveiliging van je Mac. Check hier de details.

Stuit je tegen softwareproblemen op je gloednieuwe MacBook Air 2018 of je nieuwe Mac mini? Dan is er misschien goed nieuws, want macOS Mojave 10.14.2 is uit. We weten nog niet precies welke bugs er verholpen worden, maar het zou zomaar die van jou kunnen zijn.

macOS Mojave 10.14.2 beschikbaar

Tegelijk met iOS-updates brengt Apple meestal ook updates voor de Mac uit. De afgelopen weken is Apple druk geweest met het testen van macOS Mojave 10.14.2. Ondanks de testperiode is het nog niet duidelijk welke bugs Apple opgelost heeft. Zeer waarschijnlijk verbetert Apple de beveiliging, wat doorgaans standaard is met dit soort tussentijdse updates.

Mocht er meer bekend zijn over wat er in deze update precies opgelost is, dan werken we dit artikel bij. De exacte releasenotes volgen zodra deze door Apple gepubliceerd zijn.

macOS Mojave 10.14.2 downloaden
Je downloadt macOS Mojave 10.14.2 niet uit de Mac App Store zoals je voorheen gewend was. Sinds macOS Mojave vind je de updates gewoon in de systeemvoorkeuren, net als bij iOS. Je download deze update daarom als volgt:

  1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Software-update. Deze knop staat tussen Internetaccounts en Netwerk.
  3. De Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik op Download en installeren om de update binnen te halen.

Je kan de instellingen ook zo aanpassen dat er automatisch gezocht wordt naar de nieuwste versies. Meer over het installeren van een macOS-update lees je in ons artikel.

Bekijk ook

Zo kun je een macOS-update installeren (ook van eerdere versies)

Als er een nieuwe versie van macOS beschikbaar komt, wil je natuurlijk meteen updaten. Maar wat zijn de verschillende opties? In deze tip leggen we uit hoe het updaten van je Mac werkt, ook voor oudere macOS-versies.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.