Statuslampje op je Apple TV.

tvOS 12.1.1 verschenen voor de Apple TV 4 en 4K

Er is een kleine update verschenen voor de Apple TV. Na weken testen is vanaf nu tvOS 12.1.1 te downloaden voor iedereen met een geschikte Apple TV.

De nieuwste update voor de Apple TV maakt hem weer een stukje beter, al zal je daar in de praktijk weinig van merken. tvOS 12.1.1 is namelijk een kleine bugfix-update waarin Apple enkele bugs aangepakt heeft die nog op de plank zijn blijven liggen.

tvOS 12.1.1 beschikbaar

Eén keer in het jaar brengt Apple de grote software-updates uit, gevolgd door bugfixes en aanvullende updates met nieuwe functies. Wat de Apple TV betreft gaat het meestal alleen om bugfixes, want er worden maar zelden tussentijds nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Dat is bij tvOS 12.1.1 niet anders, want het gaat om een kleine update waarbij Apple de focus legt op prestaties en stabiliteit. Helaas geeft Apple voor de Apple TV maar zelden releasenotes vrij, dus het blijft gissen welke problemen er verholpen zijn.

Apple TV 5 (2019)

tvOS 12.1.1 downloaden
tvOS 12.1.1 is alleen beschikbaar op de Apple TV 4 en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 12.1.1 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2018, 19:05
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, tvOS 12, tvOS-stable
Device Apple TV
Software tvOS 12

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.