Mac geurkaars van TwelveSouth

Haal geur van een nieuwe Mac in huis met deze geurkaars

Geen grap: TwelveSouth heeft een geurkaars met de geur van nieuwe Macs uitgebracht voor de feestdagen. Snuif de geur van een nieuwe Mac op, terwijl je zit te wachten op nieuwe modellen.

Ruik jij ook altijd even aan de verpakking van nieuwe Mac-spullen? De geur van vers geproduceerd plastic lijkt wel een beetje op de geur van een nieuwe auto. De bekende accessoirefabrikant TwelveSouth probeert je in de stemming te brengen met een geurkaars die naar nieuwe Macs ruikt.


Mac geurkaars van TwelveSouth

Mac-geurkaars

Een grapje? Welnee, TwelveSouth is bloedserieus. We kennen ze als fabrikant van de HiRise en de BookBook-case. Thuis hebben we nog een Compass liggen en de Hoverbar hangt aan onze Mac. Op reis nemen we altijd de PlugBug mee en ergens in een doos hebben we ook nog een SurfacePad liggen.

Mac-geurkaars

Je kunt dus wel stellen dat we fan zijn van TwelveSouth, maar bij deze geurkaars weten we het nog zo net niet. De kaars is verkrijgbaar via de website van het bedrijf en kost $24 exclusief verzendkosten. Je brandt ‘m tussen de 45 en 55 uur volledig op.

Daarmee prijst het zich toch wat uit de markt als een cadeautje voor de komende feestdagen. Met de geur van mint, perzik, lavendel, mandarijn en basilicum probeert deze kaars de indruk te wekken dat je een nieuwe Mac aan het uitpakken bent.

Nog meer cadeautjes
Zoek je voor een Mac-liefhebber een cadeautje dat wat langer meegaat, dan heeft TwelveSouth voor de feestdagen ook een set waterflesje ($34), een koffiemok ($14) en een ⌘Q Staring t-shirt ($29) uitgebracht. Wat ons betreft gaan ze nu weer verder met accessoires maken, waar we echt iets aan hebben.

TwelveSouth t-shirt en koffiebeker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.