TwelveSouth SurfacePad: iPhone-hoesje voor mensen die niet van hoesjes houden

De SurfacePad van TwelveSouth is een nieuwe iPhone-hoes die je iPhone nauwelijks dikker maakt. De stijlvolle hoes kost 35 dollar en is gemaakt van luxe leer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

surfacepad iphone 1Fabrikant TwelveSouth staat bekend om z’n opvallende accessoires. Niet zomaar een stylus of hoesje, maar iets waar echt over is nagedacht. De SurfacePad voor iPhone is een hoesje voor mensen die niet van hoesjes houden. Het is gemaakt van nappaleer en sluit nauw rondom de iPhone. Je kunt kiezen uit drie kleuren: rood, wit of zwart. De achterflap maak je met een dubbelzijdige sticker vast aan de iPhone 4/4S of iPhone 5. Hij is volgens TwelveSouth honderden keren opnieuw op te plakken. De nieuwe hoes ligt lekker in de hand en gaat $35 kosten.

TwelveSouth probeert de hoes met een nogal wat poeha aan de man/vrouw te brengen: “Het vasthouden van een iPhone, gewikkeld in een SurfacePad voelt alsof je je vingers om het leren stuurwiel van een luxe automobiel vlijt”. Je kunt de SurfacePad net als bij de Smart Cover oprollen, zodat de iPhone op z’n kant kan staan. Het is eigenlijk gek dat Apple zelf nooit zo’n iPhone-variant van de Smart Cover heeft uitgebracht. Maar deze case ziet eruit alsof ‘ie zelfs de meest verwende Apple-fan wel zal aanspreken. Eén nadeel: er zitten geen vakjes in voor je pasjes en andere kleine spullen. Maar dat zou het hoesje ook weer onnodig dikker maken.

Verzending naar Nederland en België gebeurt voor een vaste prijs van $25. Maar je kunt het beste even wachten tot de hoesjes in de Benelux verkrijgbaar zijn, want heel wat winkeliers verkopen de spullen van TwelveSouth.

surfacepad iphone 3

surfacepad iphone 2

surfacepad iphone 4

surfacepad iphone 5

surfacepad iphone 6

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2013, 13:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, surface, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.