Compass: opvouwbare iPad-houder van metaal

De Compass is een opvouwbare iPad-houder van metaal, die eruit ziet als een opengeklapte passer. De metalen houder kost $40.

compass ipadDe gisteren besproken ViewStand was al veelzijdig, maar dat geldt ook voor deze Compass iPad-stand. Deze houder ziet eruit als een opengeklapte passer en is zowel staand als liggend te gebruiken. De prijs valt met $40 ook erg mee. Door de constructie kun je gewoon de dock-kabel blijven gebruiken. Bij het typen van langere teksten kun je de Compass in liggende stand neerzetten, zodat de iPad onder een comfortabele hoek op tafel ligt. De Compass-houder is inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen.


Eerder werden designbewuste iPad-bezitters enthousiast over de Joule Stand, maar die was met een prijs van $129/$139 veel te duur en bovendien te zwaar om dagelijks in je tas mee te nemen.

Er is bij de Compass iPad-houder één probleem: je zult vrienden in de VS moeten hebben om de houder te laten afleveren. TwelveSouth rekent namelijk geen bezorgkosten in de VS, maar in Nederland is bezorging alleen mogelijk vanaf $38,70 (FedEx Economy). Met meerdere mensen de houder bestellen en de verzendkosten delen kan natuurlijk ook.

Meer info: TwelveSouth

compass liggend

compass

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.