TwelveSouth PlugBug-oplader gaat internationaal met PlugBug World

TwelveSouth heeft een internationale stekkerset van de PlugBug uitgebracht, een kleurrijke oplader en stekker waarbij je je MacBook en tegelijk een iPhone of iPad kunt opladen.

twelvesouth plugbugDe PlugBug van TwelveSouth werd eind 2011 geïntroduceerd. Het was een design-muurlader waarvoor Apple-veteraan Guy Kawasaki zich graag voor het karretje liet spannen (zie onderstaande video) om wat publiciteit te regelen. Maar door de Amerikaanse stekker was de PlugBug totaal niet interessant voor Europeanen. Tot vandaag, want TwelveSouth heeft een internationale versie van de PlugBug aangekondigd die wereldwijd te gebruiken is.

De PlugBug World is een alles-in-een oplader, die je aansluit op een standaard MacBook-stroomadapter. Je kunt daardoor gelijktijdig een MacBook en een iPad, iPhone of iPod opladen. De extra usb-poort levert een stroomsterkte van 2,1 ampère. Hij laadt de iPad mini tweemaal zo snel op als met de standaard meegeleverde adapter en moet het dus niet alleen hebben van z’n kekke rode uiterlijk en het aardig hoge prijskaartje van 45 dollar, maar heeft ook nog een nuttige functie.

plugbug

Er zitten vijf internationale stekkers bij voor gebruik in Engeland, Europa, Australië, China en Noord-Amerika. Je kunt hem ook als losse muurlader gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2013, 19:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen opladen, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.