BookBook voor iPad mini in handen

Nieuwe BookBook-hoezen voor iPads, binnenkort ook voor iPad Pro

De BookBook-hoezen voor iPad Air 2 en iPad mini 4 zijn nu verkrijgbaar, maar er komt ook een BookBook-case voor de iPad Pro aan. Die is geschikt om te schetsen en biedt ruimte voor de Apple Pencil.

TwelveSouth heeft vandaag twee nieuwe versies van de BookBook-hoezen uitgebracht. Ze zijn bedoeld voor de iPad Air 2 en de iPad mini 4. Daarnaast laten ze alvast een model zien voor de iPad Pro, die nog in de maak is.

BookBook voor iPad mini in handen

BookBook-hoes voor de iPad Pro

De BookBook-hoezen van TwelveSouth kent iedereen: ze zien eruit als een oud boek, met rondom de randen een ritssluiting zodat je iPad goed wordt afgeschermd. In de loop der jaren zijn er steeds nieuwe edities van deze BookBook-cases verschenen, maar ze zijn qua uiterlijk nauwelijks veranderd. Steeds een ouderwets uitziend lederen boekomslag in bruin of zwart. Er waren al modellen voor de iPhones, iPads en MacBooks maar die waren nog niet afgestemd op de exacte maten van de iPad Air 2 en de iPad mini 4. Of het zin heeft om er nu eentje aan te schaffen? Dat is nog maar de vraag, want er gaan geruchten dat er snel een iPad Air 3 aankomt.

TwelveSouth BookBook-case voor iPads

Voor de iPad Pro heeft het wel zin om de hoes te kopen, want daarvoor zijn nog weinig hoezen verkrijgbaar. Het mooie van de BookBook is dat je ook je iPad ermee rechtop kan zetten: bijna rechtsopstaand om video’s en foto’s te kijken of meer liggend, om te kunnen typen en schetsen. De iPad zit niet vastgehecht aan de case en er is ook nog ruimte gelaten voor een Apple Pencil. Wie interesse heeft kan zich alvast inschrijven, want de hoes zelf komt pas in de loop van het voorjaar. De andere hoezen zijn verkrijgbaar bij de accessoirehandel en bij TwelveSouth zelf.

TwelveSouth BookBook-case voor iPad Pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2016, 18:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen bookbook, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.