Typen op Logitech Slim Folio Pro.

Logitech komt met nieuwe Slim Folio Pro-toetsenbordhoes voor iPad Pro 2018

Logitech heeft vandaag de Slim Folio Pro aangekondigd, een toetsenbordhoes voor de nieuwste iPad Pro 2018. De hoes beschermt je iPad, maar heeft ook een ingebouwd verlicht toetsenbord.

Eerder bracht Logitech een Slim Folio-toetsenbordhoes voor de 9,7-inch iPad uit. Voor de nieuwe iPad Pro 2018 had Logitech nog geen speciale hoes uitgebracht, maar vandaag hebben ze een nieuwe variant op de Slim Folio aangekondigd. De Logitech Slim Folio Pro beschermt zowel de voor- als de achterkant en biedt ook plek voor de Apple Pencil 2.

Logitech Slim Folio Pro aangekondigd

Qua opzet verschilt de nieuwe Slim Folio Pro niet met de eerdere variant. Je vouwt de hoes helemaal open, zodat je niet alleen een standaard hebt maar ook makkelijker kan typen. Net als de iPad Pro zelf heeft de hoes rechte randen, waardoor het algehele design van je iPad behouden blijft. De vier speakers blijven onbedekt, zodat je blijft profiteren van goed geluid.

Logitech Slim Folio Pro.

Het toetsenbord maakt geen gebruik van de Smart Connector, want hij werkt net als veel andere hoezen met Bluetooth. De batterij van het toetsenbord gaat zo’n drie maanden mee, dus je hoeft hem niet al te vaak op te laden. Het toetsenbord is bovendien verlicht, zodat je ook in het donker makkelijker kan typen. Bovenaan het toetsenbord vind je een reeks speciale toetsen voor standaard iOS-functies, zoals het aanpassen van het volume en de helderheid.

De hoes kan ook in een speciale tekenpositie gevouwen worden, zodat je makkelijker kan tekenen en schrijven. De Apple Pencil blijft tijdens het gebruik van de hoes gewoon magnetisch bevestigd aan de zijkant van de iPad Pro. Als je de hoes dichtklapt, zit er ook een magnetisch flapje die ervoor zorgt dat je Pencil ook in je tas goed aan de iPad blijft zitten.

Logitech Slim Folio Pro dichtgeklapt.

De Logitech Slim Folio Pro is begin mei in Nederland verkrijgbaar voor zowel de 11-inch als de 12,9-inch iPad Pro 2018. De 11-inch variant kost €119, terwijl je voor de grotere versie €139 betaalt. Het is een goed alternatief voor Apple’s eigen Smart Keyboard Folio, die met een prijs van €199 ook nog een stuk duurder is. Check ook ons overzicht van de beste iPad Pro hoezen.

Bekijk ook

Mooie iPad Pro-hoezen om je tablet te beschermen

Ben je op zoek naar mooie iPad Pro hoezen? Wij zetten enkele handige beschermhoezen voor je iPad Pro op een rijtje, zodat jouw tablet mooi blijft.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 02 april: Beschikbaarheid in Nederland toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.