Slim Folio voor iPad van Logitech.

Logitech Slim Folio-toetsenbordhoes is speciaal voor de 9,7-inch iPad

De Slim Folio van Logitech is een toetsenbordhoes voor de nieuwste 9,7-inch iPad. Het toetsenbord heeft alle knoppen die je van een toetsenbord verwacht, inclusief sneltoetsen voor iOS.

Slim Folio voor iPad van Logitech.
Logitech is er altijd als de kippen bij als het gaat om accessoires voor de nieuwste iPads. De Logitech Create was er al meteen toen de 12,9-inch iPad Pro op de markt kwam, terwijl je met de Logitech Base je iPad Pro met Smart Connector kunt opladen. Nu heeft Logitech de Slim Folio aangekondigd. Dit is een toetsenbordhoes, speciaal voor de nieuwste 9,7-inch iPad.

Logitech Slim Folio-toetsenbordhoes voor 2017 iPad

Mocht de Logitech Slim Folio je bekend voor komen, dan is dat niet heel gek. Afgelopen zondag schreven we over de nieuwe Universal Folio, een toetsenbordhoes die geschikt is voor tablets van 9 tot 10 inch. De nieuwste iPad past hier dus ook in, maar is hier niet speciaal voor gemaakt. De nieuwe Slim Folio is dat wel, zodat deze precies past op de nieuwste iPad.

Slim Folio voor iPad van Logitech ingeklapt.

De Slim Folio is een hoes en toetsenbord in één. Zodra je de hoes uitklapt en je de iPad gebruikt om mee te typen, wordt het toetsenbord automatisch geactiveerd. Het toetsenbord bevat alle toetsen die je van een standaard toetsenbord gewend bent, maar heeft ook specifieke knoppen voor de iPad. Er zijn bijvoorbeeld toetsen waarmee je kunt wisselen tussen apps, het volume aan kunt passen en terug kunt keren naar het beginscherm. Het toetsenbord werkt dan ook met alle sneltoetsen op de iPad die je ook met het Smart Keyboard kunt gebruiken.

Je verbindt je iPad via Bluetooth LE met de Slim Folio en de batterij moet maar liefst vier jaar mee gaan. De Slim Folio maakt gebruik van kleine platte ronde batterijtjes, dus je hoeft het toetsenbord niet regelmatig op te laden. Het Slim Folio-toetsenbord komt deze maand wereldwijd beschikbaar via de website van Logitech en kost ongeveer $100. Een Europese prijs is op dit moment nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2017, 12:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad, logitech, toetsenbord
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.