Logitech Universal Keyboard Case

Logitech Universal Folio werkt met elke 10-inch tablet

De Logitech Universal Folio is een toetsenbordhoes voor elk type tablet van 9 tot 10 inch. Zo hoef je niet steeds een nieuw toetsenbord aan te schaffen.

Overal vind je toetsenbordhoezen voor de iPad, maar wat als je het nog niet zo zeker weet. Of erger nog: als je tablets van meerdere merken in huis hebt? Logitech heeft de Universal Folio aangekondigd voor mensen die niet kunnen kiezen. Deze toetsenbordhoes werkt met iPads, Android- en Windows-tablets.

Logitech Universal Folio gesloten

Logitech Universal Folio

De Logitech Universal Folio is bovendien een goedkope optie voor mensen die een iPad Pro (of een andere iPad) hebben, maar werkt daarbij niet via de Smart Connector. Wel zit er een oogje aan om de Apple Pencil of een andere tekenpen op te bergen. De verbinding tussen hoes en tablet leg je via Bluetooth.

De toetsenbordhoes is geschikt voor tablets van 9 tot 10 inch en het ding is erg zuinig. De fabrikant dat je er maar liefst twee jaar lang op kunt tikken, zelfs als je het toetsenbord elke dag twee uur gebruikt. De relatief lage prijs komt omdat er geen oplaadbare accu in zit, maar slechts een simpele verwisselbare knoopcelbatterij.

Daarbij zijn de hoekpuntjes zo ontworpen dat je elk soort tablet kunt vastmaken, zonder dat het schuift. Pluspunt is dat je niet voor elke nieuwe iPad weer een nieuwe toetsenbordhoes hoeft aan te schaffen, zoals bij de meeste andere modellen. Handig voor mensen die hun iPad als een soort laptop gebruiken. Met sneltoetsen kun je volume aanpassen, zoeken en media afspelen. het toetsenbord is niet waterbestendig.

Logitech vraagt er €70 voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2017, 20:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen logitech, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.