Knutseltip: maak van een Moleskine een iPhone-hoes

Wired laat zien hoe je van een Moleskin-boekje en een iPod touch een goedkope ereader maakt, die minder kost dan de gehypte iLiad. Ook geschikt voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

MoleskineHet weekend is altijd een goed moment om te gaan knutselen en gelukkig komen de ideeën bijna als vanzelf op ons af. Eerst de papieren miniaturen, nu een ander knutselidee met papier, waar een Moleskine-boek aan te pas komt. We hebben het hier niet over de Moleskine-applicatie voor de iPhone, maar over de originele papieren notitieboekjes waar Hemingway en Van Gogh mee rondliepen in een tijd dat er nog geen computers waren.

Wired heeft een workshop online gezet waarin je kunt zien hoe je je iPhone of iPod touch kunt opbergen in een Moleskine-boek. Vervolgens laten ze zien hoe je van de iPod touch een e-reader kunt maken door een jailbreak uit te voeren. Met de gratis appliatie Books kun je vervolgens boeken gaan lezen. Wired raadt aan om Cory Doctorow’s nieuwe boek Little Brother te gaan lezen, die (zoals altijd) gratis te downloaden is.

Meer info: Wired

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 9:19
Categorie Achtergrond
Onderwerpen boeken, facebook, ipod touch, moleskine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.