KidSafe: iPhone-case voor kinderen blokkeert de homeknop #CES2012

Accessoire-maker TLTR Bot heeft een nieuwe iPhone-case op CES 2012 getoond. De KidSafe-case kan omgedraaid worden, waardoor de homeknop wordt geblokkeerd. Dit is handig wanneer je kinderen bijvoorbeeld een spelletje laat spelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FlipCaseAccesoiremaker TRTL Bot heeft op de technologiebeurs CES de KidSafe-case voor de iPhone gedemonstreerd. Deze lijkt in de eerste plaats op een gewone case om de achterkant van je iPhone te beschermen, maar kan ook andersom op je iPhone geplaatst worden wanneer je een jong kind bijvoorbeeld een spelletje wil laten spelen. De homeknop van de iPhone wordt hierdoor geblokkeerd, waardoor hij of zij niet per ongeluk de app kan afsluiten.

TLTR Bot heeft zijn best gedaan om de KidSafe-case zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren: zo is hij gemaakt van gerecyclede plastic flessen en is de stof Bisphenol A er niet in aanwezig. De case is in de Verenigde Staten geproduceerd.

De Kidsafe-case is verkrijgbaar in het zwart, wit en groen voor de iPhone 4 en iPhone 4S. Wanneer de case zich aan de voorkant van de iPhone bevindt zijn de luidspreker en de camera nog steeds te gebruiken.

Je kunt de KidSafe-case bestellen voor $24,95 van de website van TRTL BOT, waar hij op het moment is uitverkocht. Daar wordt er ongeveer 10 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2012, 13:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.