XtremeMac InCharge: laad tot 5 iPhones, iPods en iPads tegelijk op #CES2012

De InCharge docks van XtremeMacs kunnen twee, drie of vijf iPhones, iPods en iPads tegelijkertijd opladen. Aan de hand van een LED-lampje kun je zien welke apparaten er al vol zitten.

InChargeXtremeMac heeft op de CES in Las Vegas speciale docks laten zien, waarmee je meerdere iPhones, iPods en iPads tegelijkertijd kunt opladen. De InCharge Duo Plus heeft ruimte voor twee iDevices, terwijl de InCharge X3 en InCharge X5 drie en vijf aansluitpunten hebben. Ieder aangesloten apparaat zou 10 watt aan stroom van de InCharge-docks ontvangen.

Er is in de dock genoeg ruimte voor apparaten van verschillende grootten, omdat je ze rechtop zet tijdens het opladen. Een LED-lampje laat zien hoe ver je iPhone, iPod touch of iPad opgeladen is.

De drie InCharge-docks zijn nog niet beschikbaar. Fabrikant XtremeMac zegt dat ze alledrie ergens in het eerste kwartaal van 2012 zullen lanceren. Hoeveel de InCharge Duo Plus zal kosten is nog niet bekend gemaakt, maar een vorige versie is te vinden in de Nederlandse online Apple Store voor €59,95. De InCharge X3 en InCharge X5 zullen respectievelijk 100 en 150 dollar kosten.

De webshop van XtremeMac verscheept niet buiten de Verenigde Staten. Gezien de online Apple Store een vorige versie van de InCharge Duo verkocht, vermoeden wij echter dat ook deze nieuwe varianten daar te koop zullen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2012, 22:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2012, dock, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.