Kevin Rose voorspelt iTunes 8.0 en goedkopere iPods

Digg-oprichter Kevin Rose heeft weer eens in zijn kristallen bol gekeken. Rose verwacht iTunes 8.0 met nieuwe functionaliteit, goedkopere iPods en firmware 2.1 voor de iPod touch.

iPod nanoMet frisse tegenzin: een berichtje over Kevin Rose, die in zijn kristallen bol heeft gekeken en weer wat wilde voorspellingen heeft gedaan. Digg-oprichter Rose zat er meestal naast met zijn voorspellingen, maar lijkt vooral in de VS tot een grootheid uitgegroeid, waarvan mensen denken dat hij allerlei geheime connecties heeft waar hij zijn informatie vandaan haalt. Rose voorspelt dat er een grote update aankomt die ook voor iPhone-gebruikers interessant is: iTunes 8.0 krijgt nieuwe functionaliteit.

Verder roept Rose in het filmpje hieronder nog wat andere dingen, zoals een totale vernieuwing van de iPod-lijn (makkelijk geraden, het is bijna september). De iPod touch en nano krijgen kleine uiterlijke wijzigingen, de iPods zullen flink goedkoper worden en er komt een update naar firmware 2.1 voor de iPod touch. Firmware 2.1 voor de iPhone komt vlak daarna. Het is voorzover wij weten nog niet eerder voorgekomen dat firmware voor iPhone en iPod touch niet gelijktijdig werd uitgebracht.

Het heuglijke nieuws zouden we volgens Kevin Rose de komende 2 tot 3 weken kunnen verwachten. Bij Gizmodo missen ze de absurde voorspellingen die Rose eerder wel eens deed. Dit is zo gewoontjes, het zou wel eens waar kunnen zijn. Heeft Rose eindelijk wél een betrouwbare bron?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2008, 11:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen firmware, ipod, itunes, nano

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.