iTunes krijgt update naar 9.1: ondersteuning voor iPad en boeken ordenen

Nu de iPad bijna in de winkels ligt, heeft Apple een nieuwe versie van iTunes gelanceerd die ondersteuning biedt voor dit apparaat: iTunes 9.1.

itunes updateNu de iPad bijna in de winkels ligt, heeft Apple een nieuwe versie van iTunes gelanceerd die ondersteuning biedt voor dit apparaat: iTunes 9.1. Apple brengt bijna altijd een update uit van iTunes als er een nieuw product komt. Met iTunes 9.1 is het ook mogelijk om de boeken die je hebt gekocht in de iBook Store te ordenen. Daarnaast kun je Genius-mixen verwijderen, hernoemen of anders rangschikken.

iTunes 9.1 bevat diverse nieuwe voorzieningen en verbeteringen, waaronder:

  • Synchronisatie met de iPad zodat u onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek, films, tv-programma’s, boeken en nog veel meer
  • Boeken ordenen en synchroniseren die u hebt gedownload met iBooks op de iPad of die u aan uw iTunes-bibliotheek hebt toegevoegd
  • Genius-mixen een andere naam geven, anders rangschikken of verwijderen

De nieuwe versie is te downloaden via Apple.com/itunes. Je kunt ook een knowledgebase-artikel van Apple over deze nieuwe versie doorlezen. Het icoontje voor Audioboeken (Audiobooks) is nu gewijzigd in gewoon Boeken (Books). Had je al audioboeken gekocht, dan vind je die vanaf nu gewoon terug onder het kopje Boeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2010, 23:16
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen boeken, genius, ipad, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.