iTunes krijgt update naar 9.1: ondersteuning voor iPad en boeken ordenen

Nu de iPad bijna in de winkels ligt, heeft Apple een nieuwe versie van iTunes gelanceerd die ondersteuning biedt voor dit apparaat: iTunes 9.1.

itunes updateNu de iPad bijna in de winkels ligt, heeft Apple een nieuwe versie van iTunes gelanceerd die ondersteuning biedt voor dit apparaat: iTunes 9.1. Apple brengt bijna altijd een update uit van iTunes als er een nieuw product komt. Met iTunes 9.1 is het ook mogelijk om de boeken die je hebt gekocht in de iBook Store te ordenen. Daarnaast kun je Genius-mixen verwijderen, hernoemen of anders rangschikken.

iTunes 9.1 bevat diverse nieuwe voorzieningen en verbeteringen, waaronder:

  • Synchronisatie met de iPad zodat u onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek, films, tv-programma’s, boeken en nog veel meer
  • Boeken ordenen en synchroniseren die u hebt gedownload met iBooks op de iPad of die u aan uw iTunes-bibliotheek hebt toegevoegd
  • Genius-mixen een andere naam geven, anders rangschikken of verwijderen

De nieuwe versie is te downloaden via Apple.com/itunes. Je kunt ook een knowledgebase-artikel van Apple over deze nieuwe versie doorlezen. Het icoontje voor Audioboeken (Audiobooks) is nu gewijzigd in gewoon Boeken (Books). Had je al audioboeken gekocht, dan vind je die vanaf nu gewoon terug onder het kopje Boeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar. Ook bestaat de iTunes Store nog voor het kopen van muzieknummers en albums en het aanschaffen en huren van films.

iTunes
47 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.