iSocialShare: foto’s meteen delen op Twitter en Facebook (jailbreak)

iSocialShare is een jailbreak-app, de ervoor zorgt dat je vanuit de fotorol meteen foto's op Twitter of Facebook kunt publiceren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

facebook uploadEr zijn tientallen apps waarmee je foto’s vanaf je iPhone op Twitter of Facebook kunt publiceren. Het vereist echter wel, dat je een aparte app installeert. Het zou handiger zijn als het meteen een optie vanuit de fotorol beschikbaar was. Dat kan: met de tweak iSocialShare kun je foto’s meteen vanuit de camerarol publiceren, voorzien van onderschrift. iSocialShare maakt gebruik van Twitpic als tussenliggende opslagruimte. De app maakt een nieuw album aan met de naam iPhone iSocial Tweak Photos.

Na de installatie klik je op het wolkicoontje om Facebook of Twitter te kiezen. Je vult een optioneel onderschrift of commentaar in en de foto’s staan binnen no-time online. Het is helaas alleen niet mogelijk om één foto tegelijk op beide sociale netwerken te plaatsen, maar daar valt met het automatisch doorplaatsen van berichten wel een oplossing voor te vinden. iSocialShare is een jailbreak-app, verkrijgbaar via Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:17
Categorie Jailbreak
Onderwerpen facebook, jailbreak, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.