Mogelijke foto van schermpaneel iPhone 5 wijst op smallere schermrand

Geruchtensite iDealsChina heeft een foto laten lekken van een schermpaneel van de iPhone 5. Daarop is te zien dat het scherm veel groter wordt, tot bijna aan de rand.

iphone 4 en 5Op internet is een foto opgedoken van een digitizer-paneel, bedoeld voor de iPhone 5. De authenticiteit van het schermpaneel is nog niet vastgesteld. Mocht het wel om een echt onderdeel van de volgende generatie iPhone gaan, dan valt eruit te concluceren dat de iPhone een smallere schermrand krijgt. Digitimes liet kortgeleden een gerucht circuleren dat de iPhone 5 een 4-inch scherm krijgt. Apple zou daarmee willen concurreren met toestellen die een scherm tussen de 4 en 7 inch hebben. De foto sluit op het gerucht aan, al is niet bekendgemaakt of het inderdaad om 4 inch gaat.Geruchtensites houden er overigens rekening mee dat het om een neponderdeel gaat.

Geruchtensite iDealsChina houdt net als voorgaande jaren een lijst bij van foto’s en nieuwe geruchten die vanuit het productie- en handelarencircuit China zijn gelekt. Niet alles zal even betrouwbaar zijn, maar wie het leuk vindt om de geruchtenstroom te volgen (en alles niet té serieus neemt) kan een hoop interessants voorbij zien komen.

iphone 5 bezel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2011, 17:16
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.