Reacties voor: iPod touch zorgt voor nieuwe aanwas van iPhone-gebruikers

De iPod touch zorgt voor een volgende generatie iPhone-gebruikers, heeft reclamebureau Flurry becijferd. Ook blijkt dat de groei bij de iPod touch veel sterker is dan bij de iPhone, vooral als het om games gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -
13 reacties
 1. Jaa toen mijn een maat van mijn Iphone zach en hij die te duur vond, heeft hij een iTouch gekocht.

 2. Ik heb ook eerst een jaar een Ipod Touch gehad.
  Speelde daar veel spellen op en muziek luisteren natuurlijk.
  Door mijn Ipod Touch toch wel nieuwsgierig geworden naar de Iphone,want als je met een Ipod Touch al zoveel kon doen,wat kon ik dan wel niet met een Iphone.
  Zie hier,ik heb een Iphone.
  Kon zelfs niet wachten tot mijn abbo bij Vodafone afgelopen was 🙂

 3. Heb inmiddels al 2 kennissen die van de touch naar iPhone gegaan zijn .

 4. Ik weet nog dat toen ik net een nieuwe mobi kocht de iphone in opkomst was. Beetje zonde om dan weer de iphone te kopen. Dus maar meteen een iTouch gekocht toen hij uit kwam. En dat was me toch wat, het was zo ontzettend revolutionair en hij werkte, en was, zo goed dat iedereen zoiets had van wtf. En toen had je niet meer dan 9 apps geloof ik. Toen kwam jailbreaken en kreeg je dezelfde apps als de iphone en begon de pret echt met alle leuke spelletjes die nu eigenlijk niks zouden zijn in de appstore maar toen briljant! En dat vond iedereen, er ontstond een kettingreactie 3 maanden later had de halve klas er een, die stoken op hun beurt weer mensen aan en nu heeft ongeveer 1/7 van de school er eentje. ik gebruikte hem nooit omdat altijd wel iemand anders de touch gebruikte. En daarmee is de standaard gezet en stroomde ik een paar maandjes later natuurlijk door op de iphone. Ongelooflijk wat een impact het eigenlijk allemaal had. Ik mis de goeie ouwe tijden toen alles nog uniek en geweldig was en iedereen met zon ding in feite een pionier was. Nu hebben we de appstore en ondanks de overvloed aan apps verveel ik me meer dan die goeie ouwe tijd toen alles uniek was en daarmee geweldig, pure nostalgie. Ik drijf wat af geloof ik

 5. iPhone was nog niet in Nederland toen ik een iPod Touch kocht. Toen de 3G uit kwam in NL heb ik nog even gewacht, allereerst omdat ie niet veel beter was dan m’n Touch en ik had ook nog een ander abonnement lopen. Inmiddels een 3GS dankzij een mooie deal met Orange/T-Mobile. M’n abonnement moest namelijk nog tot februari 2010.

 6. Eerst een iPod touch 2G, toen kwam de iPhone 3GS. En nu ben ik daar een trotse eigenaar van =]

 7. vriend van me had een itouch 1e gen, is overgestapt op 3G bij de release en ook naar 3Gs.

  Zelf heb ik een itouch 2G 32gb. al mn muziek enz staat erop. Sinds ik mn mac heb(mss onbewust ook door de ipod :p ) wou ik soms toch wel dat ik maar 1 toestel had.

  Ik heb nu een N85, compact, goede camera en staat ondertussen vol krassen, I don’t care 🙂 Met een iphone zou ik gek worden als er een kras is kwam!

  De SE Idou of de HTC HD2 interesseren me wel, maar dan heb ik geen itunes sync meer. (En zoveel keuze heb je niet als je wil syncen met mac)

 8. Beetje rare grafieken,
  wat is er nu uitgezet, totale aantal gebruikers en percentage’s van deze gebruikers op dezelfde y as?

 9. Ik ben ook van de iPod Touch overgestapt op de iPhone.

  De Touch is toch niet helemaal compleet, je kan niet overal op internet en even die ene mail lezen of even een tweet plaatsen of weet ik wat je er nog meer mee wilt doen.

  Offtopic: Berichten sturen via hyves is trouwens wel een heel goedkope manier van smsen tegenwoordig met die push notificaties.

 10. Tsja, de helft van men klas heeft een iPod touch 🙂

 11. Ik ken zelf ook wel veel meer mensen met een iPod touch. In mijn leerjaar op school hebben misschien 10 mensen een iPhone en een stuk of 25 een iPod touch (van de in totaal 130 mensen)

 12. Ik had een itouch en vond het zo vet, datk een jaar later een iphone heb gekocht

 13. In mijn klas, in de 3e, hadden vorige maand nog 4 mensen een iPod touch en 1 een iphone, nu 9 iPod touch en 2 iPhones

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.