RespringLoader, VoiceMailBlock en Volume Boost 3.1.2 (jailbreak)

In de afgelopen dagen zijn er een aantal tweaks beschikbaar gekomen die waarschijnlijk niet voor grote groepen gebruikers interessant zijn, maar die sommige anderen toch niet zullen willen missen. In dit artikel besteden we kort aandacht aan drie tweaks: RespringLoader, VoiceMailBlock en VolumeBoost 3.1.2.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

TweaksIn de afgelopen dagen zijn er een aantal tweaks beschikbaar gekomen die waarschijnlijk niet voor grote groepen gebruikers interessant zijn, maar die sommige anderen misschien toch niet zullen willen missen. In dit artikel besteden we kort aandacht aan drie tweaks: RespringLoader, VoiceMailBlock en VolumeBoost 3.1.2.

RespringLoader

Met behulp van RespringLoader kun je de mogelijkheid aan het menu Instellingen toevoegen om op je iPhone of iPod touch een respring uit te voeren. Een respring wil zeggen dat Springboard (de grafische interface) opnieuw opgestart wordt. Een andere manier om een respring uit te voeren is met behulp van de populaire software SBSettings. RespringLoader versie 1.0 van iTopher is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss.

VoiceMailBlock

De tweak VoiceMailBlock is ervoor bedoeld om de voicemail-knop uit te schakelen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat anderen je voicemails niet kunnen beluisteren, of dat je de knop niet per ongeluk indrukt. Je kunt VoiceMailBlock met behulp van SBSettings aan- en uitzetten. VoiceMailBlock versie 0.1 van Tom Zickel is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss.

Volume Boost 3.1.2

De tweak VolumeBoost heeft nu ook een update naar firmware 3.1.2 gekregen. Als je het volume dat vroeger mogelijk werd gemaakt door VolumeBoost neemt als 1, dan is het huidige maximum 0.8999~ van Apple en kan je dit met behulp van deze tweak verhogen naar 2. Je schakelt de tweak na installatie in met behulp van Winterboard. Jezelf langdurig blootstellen aan een te hoog volume kan gehoorschade tot gevolg hebben. VolumeBoost 3.1.2 is alleen bedoeld voor firmware 3.1.2 en is gratis beschikbaar via de repository van ModMyi.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2013 om 15:54
Categorie
Jailbreak
35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.