iPhoneclub SmartScreen-widget krijgt update naar 2.0 (jailbreak)

De iPhoneclub SmartScreen-widget heeft een update gekregen naar versie 2.0. De nieuwe versie van de widget bevat een aantal grafische wijzigingen en daarnaast is er een bug opgelost waardoor de iPhone of iPod touch in sommige gevallen herhaaldelijk naar de safe mode sprong.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub SmartScreen-widget updateDe iPhoneclub SmartScreen-widget heeft een update gekregen naar versie 2.0. De nieuwe versie van de widget bevat een aantal grafische wijzigingen en daarnaast is er een bug opgelost waardoor de iPhone of iPod touch in sommige gevallen herhaaldelijk naar de safe mode sprong.


iPhoneclub SmartScreen-widget v2.0Versie 2.0 van de widget is kleiner geworden dan de vorige versie, zodat je deze met meerdere widgets op één pagina kunt combineren. Naast de titel van het artikel, kun je nu ook een stukje van de samenvatting lezen, wanneer het artikel is gepubliceerd en door welke auteur.

Standaard wordt het laatste artikel dat gepubliceerd is getoond, maar door te swipen kun je ook eerdere artikelen bekijken. Door middel van Read more… kun je met één tik je iPhone of iPod touch unlocken en iPhoneclub.nl openen in Safari.
   

Versie 2.0 van de iPhoneclub SmartScreen-widget wordt als update aangeboden ten opzichte van versie 1.1 via de iFoneguide- en MediaPhone-repository. Daarnaast wordt in de iFoneguide-repository apart ook nog iPhoneclub SmartScreen-widget 1.1 aangeboden, voor gebruikers die een voorkeur hebben voor de eerdere interface.

Met dank aan @JWVD en @Fab1man

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2013 om 15:55
Categorie
Jailbreak
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.