iPhone XR Winkelverkoop Sydney

De iPhone XR winkelverkoop is begonnen!

De iPhone XR winkelverkoop is vrijdagochtend om 8:00 uur begonnen. Lange rijen werden niet verwacht, omdat dit toestel op een ander publiek is gericht dan de XS. Het regenachtige weer speelde vast ook niet mee. Je kunt voor de iPhone XR dan ook op veel meer plekken terecht.

De mensen die vanochtend bij de Apple Store Amsterdam stonden te wachten, kwamen vooral om hun gereserveerde iPhone XR’s op te halen. Een week geleden kon je al een iPhone XR reserveren en wie voor het tijdslot van 8:00 uur vanochtend had gekozen, kon al meteen bij de winkelopening terecht.

iPhone XR winkelverkoop bij Apple

Vanochtend gaan om 8:00 uur de Apple Stores in Amsterdam, Brussel, Den Haag en Haarlem eerder open. In Australië en Nieuw-Zeeland ging de verkoop al eerder van start, waarom de online bestelde toestellen bij de eerste kopers arriveren. De situatie in Sydney laat wel een beetje zien wat we in andere landen kunnen verwachten. Geen lange rijen zoals bij de iPhone XS winkelverkoop, maar mensen die gewoon hun toestel komen afhalen op het beloofde tijdstip.

iPhone XR Winkelverkoop Sydney

Opmerkelijk daarbij is dat Apple deze keer geen bijpassende hoesjes in de rekken heeft hangen. De afgelopen dagen waren er geruchten dat Apple een transparante iPhone XR-cover zou verkopen, bedoeld om de verschillende kleurtjes van het toestel mooi zichtbaar te houden. Maar er hangen alleen wat hoesjes van merken als Otterbox in de rekken en online is de keuze ook beperkt. Toch zijn er bij andere winkels al voldoende iPhone XR-hoesjes te vinden, waaronder bij APR’s zoals Amac.

Waarom geen rijen?
Dat het niet meteen stormloopt bij de iPhone XR heeft meerdere redenen. De mensen die bij een introductie in de rij bij de Apple Store gaan staan, kiezen meestal voor het duurste model. Dit jaar was dat de iPhone XS en bij dat toestel hebben we dan ook wel wachtrijen gezien.

De iPhone XR zal vooral mensen aanspreken die wat meer op de prijs letten en/of wachten tot ze aan een nieuw toestel toe zijn. Ook zal meespelen dat veel mensen geen zin hadden om de hele nacht in de regen te staan en omdat ze de nieuwe kleurtjes eerst zelf willen bekijken. Dat kan vanaf nu in de Apple Stores en op talloze andere verkoopplekken. We verwachten dat Apple later vandaag de gebruikelijke fotoserie uitbrengt van enthousiaste klanten in Apple Stores wereldwijd.

Twijfel je nog? We hebben een iPhone XR preview voor je, waarin we onze eerste indrukken uitleggen. Ook hebben we een iPhone XR review round-up van buitenlandse media.

iPhone XR winkelverkoop bij Apple

Heb je meegedaan aan de iPhone XR pre-order, dan kun je vanaf vandaag je toestel ophalen in de winkel of laten bezorgen op een zelfgekozen adres. Heb je niets vooraf besteld, dan kun je naar de winkel gaan om een losse iPhone te kopen, maar jouw model en kleur moet dan wel op voorraad zijn. Uit ons overzicht met iPhone XR levertijden blijkt dat veel modellen inmiddels op een levertijd van 1-2 weken zijn gezet.

Let op: vooraf reserveren en op 26 oktober ophalen in de Apple Store is momenteel niet mogelijk!

De voorraden die momenteel nog in de winkels liggen worden opgehaald door mensen die al eerder hadden besteld. Het kan zijn dat een klein deel voorhanden is voor walk-in klanten, maar je hebt daarbij maar beperkte keuze.

iPhone XR winkelverkoop bij andere aanbieders

Woon je niet in de buurt van een Apple Store, dan kun je ook bij andere winkels terecht. Ook de providers zijn vandaag gestart met de verkoop van iPhone XR abonnementen en als je een losse iPhone XR zoekt kun je bij de bekende winkelketens terecht (zie hieronder). Veel winkels bieden naast online verkoop ook de mogelijkheid om af te halen in de winkel.

Meer over de iPhone XR winkelverkoop

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kun je terecht in deze artikelen:

Meer info over de iPhone XR abonnementen vind je in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2018, 8:24
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, iPhone XR
Device iPhone XR

Actuele iPhone XR deals

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.