iPhone Xr

iPhone XR prijs en aanbiedingen: zo vind je de beste prijzen

De prijs van de iPhone XR maakt het een aantrekkelijk toestel voor mensen die de nieuwste functies zoeken. Check hier alle info over de iPhone XR prijs, aanbiedingen en deals bij providers en webwinkels.

- iPhone XR prijs los toestel (vanaf €776,-) of kies iPhone XR met abonnement

De iPhone XR is nieuw in 2018 en bevat veel functies die je ook op de duurdere iPhone XS en iPhone XS Max vindt. De prijs van de iPhone XR ligt echter driehonderd euro lager, waardoor het een aantrekkelijk toestel is voor mensen die het nieuwste van het nieuwste zoeken, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Hieronder vind je de officiële iPhone XR prijzen bij de Apple Store, maar soms kun je goedkoper uit zijn als je bij winkels als Coolblue, Bol.com of MediaMarkt kijkt. Het loont dan ook de moeite om de iPhone XR prijzen te vergelijken.

iPhone XR prijzen vergelijken

iPhone XR prijs bij Apple

De iPhone XR is sinds oktober 2018 in Nederland verkrijgbaar voor een officiële prijs vanaf €859,- voor het basismodel met 64GB opslag.

Dit is de iPhone XR prijs voor elke opslagcapaciteit:

Actuele iPhone XR prijzen

Via andere winkels kun je vaak lagere iPhone XR prijzen vinden, zeker op het moment dat het toestel al wat langer in de winkel ligt. Kijk hiervoor ook even in ons overzicht iPhone XR los toestel. Het bijzondere van de iPhone XR is dat je kunt kiezen uit zes verschillende kleuren: zwart, wit, rood, geel, koraal en blauw – en daar kun je slim van profiteren.

iPhone XR prijs

Bij Apple is de iPhone XR prijs voor elke kleur namelijk hetzelfde, maar bij andere winkels zijn er vaak verschillen te vinden. Heeft een winkel een grote voorraad iPhone XR in de kleur wit op de kop kunnen tikken? Dan kan die uitvoering soms een paar tientjes goedkoper zijn dan de zwarte modellen. Uit onze poll iPhone XR bestellen, welke kleur kies jij? blijkt dat iCulture-lezers vooral voor zwart en rood gaan. Met blauw of geel zou je wel eens een leukere iPhone XR deal kunnen scoren. Winkels zoals Coolblue, Bol.com of MediaMarkt hebben nog niet hun prijzen bekendgemaakt, maar zodra ze goede aanbiedingen hebben lees je dat hier!

iPhone XR prijs met abonnement

Vind je de prijs van de iPhone XR nog wat te hoog, dan zou je ook kunnen kiezen voor een iPhone XR met abonnement. Vaak betaal je dan een deel van de toestelprijs en de rest gedurende de looptijd. Dat betekent dat je een vast maandbedrag hebt.

Omdat de iPhone XR nog niet officieel in Nederland is verschenen zijn de iPhone XR prijzen van de abonnementen ook nog niet bekendgemaakt door de providers. Je kunt op 19 oktober klaar gaan zitten voor de iPhone XR pre-order zodat je hoog op de wachtlijst staat. Ook bij de providers kun je de iPhone XR reserveren, waarbij de aanvragen in volgorde van binnenkomst worden afgehandeld. Je kunt ook terecht bij diverse telecomwinkels.

Wat is een goede prijs voor de iPhone XR?

Met een iPhone XR heb je een degelijke smartphone in handen, die jarenlang meegaat. Ben je van plan om de iPhone XR zelf voor langere tijd te gaan gebruiken, dan is het slim om vooraf goed na te denken over de hoeveelheid opslag en de kleur. Wij raden aan om voor 128GB opslag te kiezen en daar hoort een adviesprijs van 919 euro bij.

iPhone XR prijs

Maak je gebruik van iCloud dan kan het vaak goedkoper zijn om de hoeveelheid opslag wat uit te breiden voor een laag bedrag per maand. Veel mensen vinden het onzin om voor online opslag te betalen en blijven vasthouden aan de gratis 5GB iCloud-opslag, maar het kan toch zin hebben om voor 12 euro per jaar wat extra opslag erbij te nemen zodat je voldoende hebt aan een 64GB iPhone XR. De sprong van 64GB naar 128GB kost je 60 euro extra, dus je kunt zelf narekenen wanneer het voor jou zin heeft. Zit je elke dag lang in de trein en wil je offline films kijken, dan kan een geheugen-upgrade best zin hebben.

Momenteel zul je nog weinig aanbiedingen voor de iPhone XR vinden, maar als je wat langer wacht zul je ongetwijfeld acties voor de 128GB iPhone XR vinden die onder de 900 euro liggen.

Verder lezen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!