Mogelijk iPhone SE-verpakking met 16GB-versie.

Mogelijke verpakking iPhone SE gefotografeerd, bevestigt 16GB-versie

Er is een foto op internet verschenen waarop de mogelijke verpakking van de iPhone SE te zien is. Deze bevestigt niet alleen de naam, maar laat ook zien dat er een 16GB-versie op de markt komt.

Het duurt nog maar vier dagen totdat Apple het nieuwste event organiseert, waardoor de geruchtenmolen op topsnelheid rond blijft draaien. Deze keer werd de mogelijke verpakking van de iPhone SE op beeld vastgelegd, waardoor de naam van dit toestel nu bevestigd lijkt. Ook is te zien dat het gaat om een 16GB-versie. De foto is afkomstig van de Chinese Twitter-variant Weibo.

Mogelijk iPhone SE-verpakking met 16GB-versie.

4-inch iPhone opnieuw met 16GB-uitvoering

Mocht onderstaande afbeelding juist zijn, dan is Apple nog lang niet klaar met het uitbrengen van toestellen met een opslagcapaciteit van 16GB. Een jaar geleden verschenen er al geruchten dat Apple met ingang van de iPhone 6s zou stoppen met het uitbrengen van een 16GB-toestel en zou kiezen voor een 32GB-model als laagste optie. Dit bleek later niet het geval te zijn.

Voor de iPhone SE gingen ook al geruchten dat Apple nog steeds voor een 16GB-versie zou kiezen en de foto van vandaag bevestigt dit gerucht. Het is nog even afwachten in welke andere uitvoeringen de nieuwe iPhone SE zal verschijnen. Mogelijk kiest Apple alleen voor een 16GB en 64GB-model, maar een grote versie met 128GB is ook gewoon mogelijk.

Een 16GB-versie is voor Apple een logische keuze, omdat de kleinere iPhone SE waarschijnlijk goed in de markt zal vallen bij lichte iPhone-gebruikers die alleen berichten willen sturen, willen surfen over het internet en hun mail willen bekijken. Tegelijkertijd zijn er ook mensen die meer met hun iPhone willen doen, maar liever een compacter formaat hebben. Die kunnen dan alsnog terecht bij de modellen met meer opslag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2016, 12:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.