iPhone kan de VS uit een recessie halen

Businessweek heeft 4 innovaties gevonden, die voor enorme groei van de Amerikaanse economie kunnen zorgen en de VS uit een recessie kunnen halen. De iPhone is een daarvan.

iPhone kan VS uit een recessie halenBusinessweek heeft een artikel gepubliceerd, waarin ze de vier innovaties op een rijtje zetten, die een enorme groei van de Amerikaanse economie kunnen veroorzaken en daarmee de VS uit de recessie kunnen halen. Eén daarvan is de iPhone, maar dan wel de volgende generaties, met een echte breedbandverbinding en een beter toetsenbord.

De andere drie innovaties zijn te vinden op het vlak van gezondheidszorg, groene technologie en sociale netwerken. Die laatste kan natuurlijk makkelijk met de iPhone gecombineerd worden. AOL heeft zojuist Bebo gekocht, wat voor Businessweek nog maar eens een extra bevestiging is dat de wereldbevolking bezig is om zich in stammen (tribes) te organiseren, zowel online als in de fysieke wereld. Geld valt er pas echt te verdienen als de juiste advertentieformule wordt gevonden. Mensen die voorheen met brochures en verkoopdemonstraties niet te bereiken waren, omdat ze waren afgesneden van de buitenwereld, kunnen nu online worden bereikt.

De gezondheidszorg is een industrie die $2,1 miljard waard is in de VS. Er zijn enorme kansen voor innovatie, waardoor de bedrijfstak een enorme economische groei kan genereren. Businessweek rekent op een technologische, organisatorische en culturele revolutie als de babyboomers hun weg door het medische circuit zoeken. Wat groene technologie betreft moet de VS (en de rest van de wereld ook) alternatieven vinden van koolstof-gebaseerde energievormen. Als de overheid de overstap naar andere energievormen dan olie zou ondersteunen, zou dat een enorme groei kunnen veroorzaken.

Meer info: How 4 Game-Changing Innovation Spaces Can End The Recession And Return The Economy To Growth

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2008, 12:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen gezondheid, groei, groen, innovatie, recessie, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.