De vermoedelijke dubbele cameralens van de iPhone 7 Plus vergeleken met andere lenzen.

Dubbele cameralens iPhone 7 Plus vermoedelijk op foto’s te zien

Is dit de dubbele cameralens voor de nieuwe iPhone 7 Plus? Er zijn foto's opgedoken waarin dit onderdeel vastgelegd is.

Hebben we hier weer een nieuw onderdeel van de toekomstige iPhone 7 Plus te pakken? Geruchten wijzen al tijden op een dubbele cameralens voor de grote versie van de iPhone 7 en vandaag is dit onderdeel mogelijk gefotografeerd. De foto is afkomstig van de Taiwanese Apple-site Apple.club.tw. Ook de Franse site NowhereElse maakt melding van een dubbele cameralens.

‘Dubbele cameralens voor iPhone 7 Plus’

Dankzij de dubbele cameralens worden de foto’s scherper en hebben ze een betere dieptefocus. In onderstaande afbeeldingen wordt dit vermoedelijke onderdeel getoond. Zowel de Franse als de Taiwanese afbeelding laten een smalle en een brede lens zien, waardoor het om twee aparte verschillende lenzen lijkt te gaan.

Vermoedelijke dubbele cameralens op de iPhone 7 Plus.

Hieronder wordt op de andere afbeelding het nieuwe onderdeel vergeleken met bestaande onderdelen van de iPhone 6. Beide onderdelen zijn genummerd met het onderdeelnummer 821, waardoor het lijkt dat het wel om Apple-onderdelen gaat.

De vermoedelijke dubbele cameralens van de iPhone 7 Plus vergeleken met andere lenzen.

Verder blijft het gissen of dit onderdeel daadwerkelijk van de iPhone 7 Plus is, aangezien de massaproductie nog niet begonnen is. Eerder was wel het vermoedelijke backlight van de iPhone 7 gelekt, wat deze cameralens het tweede innerlijke onderdeel van het nieuwe toestel maakt dat in het wild gefotografeerd is. De iPhone 7 Plus wordt samen met de iPhone 7 in september verwacht.

Dit weekend verschenen er ook al beelden van de mogelijke behuizing van de iPhone 7. Daarin was te zien dat er waarschijnlijk geen antennestrepen meer komen op de nieuwe iPhone 7. Ook is hier een groter gat voor de cameralens te zien, maar dit gaat waarschijnlijk om de kleinere iPhone 7.

Vermoedelijke dubbele cameralens op de iPhone 7 Plus.

Ben je nu benieuwd hoe zo’n dubbele cameralens kan werken? Eerder verscheen er een conceptvideo waarin de werking van twee lenzen nader bekeken wordt. Vorige maand zetten wij alle voordelen van zo’n dubbele cameralens op een rijtje. Meer daarover vind je in onderstaand artikel.

https://www.iculture.nl/iphone-7-plus-voordelen-twee-cameralenzen/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2016, 21:16
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 7
Device iPhone 7 Plus

Actuele iPhone 7 Plus deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.