iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 14 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 14 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag hebben we weer een aantal mooie nieuwe artikelen voor je klaar staan. Wat dacht je van een applijst met de beste hooikoorts- en rekenmachine-apps? Ook peilen we bij jullie waar jullie het meest naar uitkijken wat betreft het aankomende Apple-evenement en bespreken we een probleem met de App Store op de iPhone en iPad. Je leest dit en nog veel meer allemaal terug in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidssen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Marktplaats-app heeft nieuwe design op iPhone en iPad.
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • KLM - Boek een vlucht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Met de KLM-app kun je nu bagage en stoelen betalen met Flying Blue.
  • Marktplaats - koop en verkoop (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Leg makkelijker contact met kopers en verkopers dankzij het nieuwe onderdeel Berichten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Het gebruik van de app moet makkelijker zijn dankzij een verbeterde inlog.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.