‘Gelekte iPhone 7-backlight toont verplaatste 3D Touch-aansluiting’

Er zijn onderdelen opgedoken van waarschijnlijk de iPhone 7. Het zou gaan om het backlight-scherm met daarin aansluitingen voor onder andere 3D Touch. Op dit nieuwe onderdeel zijn deze verplaatst ten opzichte van het vorige model.

Er zou een nieuw onderdeel gelekt zijn van een toekomstige iPhone. Deze keer gaat het om een backlightscherm, meldt Taiwanese site Apple.club.tw. Op het onderdeel zou te zien zijn dat de aansluiting voor 3D Touch verplaatst is. De bron is er niet zeker van of dit een onderdeel is voor de toekomstige iPhone 7 of beruchte iPhone 6c.

3D Touch- en LCD-aansluitingen verplaatst

Op onderstaande foto’s is lastig te zien of het hier gaat om een iPhone van het 4-inch formaat of dat het een grotere iPhone betreft. Geruchten over de kleinere 4-inch iPhone beweerden dat deze het zonder 3D Touch zou moeten doen, waardoor dit model uitgesloten lijkt.

Backlight-onderdeel van iPhone 7 laat andere locatie aansluitingen zien.

Los van de verplaatste aansluitingen, zijn er geen details af te leiden. Er zijn momenteel verschillende geruchten in omloop: zowel over een kleine 4-inch iPhone 6c als de nieuwe grotere iPhone 7. De laatste maanden is vooral eerstgenoemde model veel in het nieuws en dat is niet zonder reden. Uit een eerdere peiling op iCulture blijkt dat jullie best zitten te wachten op een 4-inch iPhone.

Bekijk ook

Prototypes, dummy's, concepten en gelekte onderdelen: wat je moet weten over Apple-geruchten

Er komen regelmatig geruchten over nieuwe Apple-producten naar buiten. Sommige mensen denken dat het om echte Apple-producten uit de fabriek gaat, maar dat is lang niet altijd het geval. Wat is het verschil tussen gelekte onderdelen, dummy's, prototypes en concepten? Dat leggen we in deze gids uit!

Backlight onderdelen van de iPhone 6s.
Locatie van de 3D Touch-aansluiting op de iPhone 6s.

Over de iPhone 7 gaan geruchten dat hij waterproof is en vaarwel zegt tegen de beruchte antennestrepen. Dat de aansluiting nu op een andere plek lijkt te zitten, duidt er in ieder geval op dat er qua innerlijk design het één en ander verandert. Ook verwachten we dat het uiterlijk gaat veranderen, omdat er dit jaar geen sprake is van een S-jaar.

Bekijk ook

'iPhone 7 wordt waterproof, heeft geen antennestrepen meer'

De iPhone 7 is waarschijnlijk waterproof en gemaakt van een nieuw materiaal, waardoor geen zichtbare antennestrepen meer nodig zijn.

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.