iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: Waar kijk jij het meest naar uit op 21 maart?

Waar kijk jij het meeste naar uit op het Apple Event van 21 maart? De iPhone SE, kleinere iPad Pro of toch nieuwe Apple Watch-bandjes? Laat van je horen in de iCulture Peilt, en licht je keuze toe in een reactie.

Apple Event uitnodiging voor 21 maart.

Op 21 maart zijn alle ogen van de techwereld weer op Apple gericht. Tijdens het aankomende Apple-event presenteert Apple nieuwe producten, maar wat we precies te zien krijgen is natuurlijk nog even afwachten. Naar verwachting worden de 4-inch iPhone SE en een kleinere iPad Pro getoond, en kunnen we na de presentatie direct met iOS 9.3 en OS X 10.11.4 aan de slag. Naar welke aankondiging kijk jij het meeste uit?


Nu Apple de officiële uitnodigingen voor het Apple-event op 21 maart verstuurd heeft, kan het wachten pas echt beginnen. De afgelopen maanden zijn er tientallen geruchten voorbij gekomen over de mogelijke aankondigingen die we aanstaande maandag te zien krijgen, waardoor we al een redelijk beeld hebben van de producten en diensten die Apple zal bespreken.

Waar kijk jij naar uit op 21 maart?

In het onderstaande artikel kun je alles lezen over onze actuele verwachtingen van het Apple Event op 21 maart. Van de 4-inch iPhone SE, iPad Air 3 of kleinere iPad Pro tot nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch: Apple heeft weer meer dan genoeg voorbereid om een presentatie te vullen.

Bekijk ook

Wat kun jij verwachten van het Apple-event van 21 maart 2016?

Wat gaat Apple allemaal aankondigen tijdens het event op 21 maart 2016? Van de iPhone SE tot de nieuwe Apple Watch-bandjes en een 9,7-inch iPad Pro, we bespreken alle opties.

Wij vragen ons af waar jij als iCulture-lezer het meest naar uitkijkt. Een nieuwe kleinere iPhone, een kleinere iPad Pro of toch een nieuw Thunderbolt Display? Laat van je horen in onderstaande poll en licht je keuze verder toe in de reacties onder dit artikel.

Poll niet zichtbaar? Vul hem dan even in via deze link

iPhone SE

De iPhone SE is de voordeligste iPhone in het assortiment van Apple. Dankzij het traditionele design met thuisknop is dit een geliefd model voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle iPhone. De nieuwste versie is de iPhone SE 2022. In totaal zijn er drie generaties van de iPhone SE verschenen en in 2024 verwachten we weer een nieuw model.

iPhone SE

Reacties: 44 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.