iculture-peilt
iCulture Peilt
Apple Event uitnodiging voor 21 maart.

iCulture peilt: Waar kijk jij het meest naar uit op 21 maart?

Waar kijk jij het meeste naar uit op het Apple Event van 21 maart? De iPhone SE, kleinere iPad Pro of toch nieuwe Apple Watch-bandjes? Laat van je horen in de iCulture Peilt, en licht je keuze toe in een reactie.

Apple Event uitnodiging voor 21 maart.

Op 21 maart zijn alle ogen van de techwereld weer op Apple gericht. Tijdens het aankomende Apple-event presenteert Apple nieuwe producten, maar wat we precies te zien krijgen is natuurlijk nog even afwachten. Naar verwachting worden de 4-inch iPhone SE en een kleinere iPad Pro getoond, en kunnen we na de presentatie direct met iOS 9.3 en OS X 10.11.4 aan de slag. Naar welke aankondiging kijk jij het meeste uit?

Nu Apple de officiële uitnodigingen voor het Apple-event op 21 maart verstuurd heeft, kan het wachten pas echt beginnen. De afgelopen maanden zijn er tientallen geruchten voorbij gekomen over de mogelijke aankondigingen die we aanstaande maandag te zien krijgen, waardoor we al een redelijk beeld hebben van de producten en diensten die Apple zal bespreken.

Waar kijk jij naar uit op 21 maart?

In het onderstaande artikel kun je alles lezen over onze actuele verwachtingen van het Apple Event op 21 maart. Van de 4-inch iPhone SE, iPad Air 3 of kleinere iPad Pro tot nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch: Apple heeft weer meer dan genoeg voorbereid om een presentatie te vullen.

Wij vragen ons af waar jij als iCulture-lezer het meest naar uitkijkt. Een nieuwe kleinere iPhone, een kleinere iPad Pro of toch een nieuw Thunderbolt Display? Laat van je horen in onderstaande poll en licht je keuze verder toe in de reacties onder dit artikel.

Poll niet zichtbaar? Vul hem dan even in via deze link

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2016, 19:55
Categorie Apple
Onderwerpen apple event, iculture peilt, ipad air 3, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.