iPhone 7-dummy in verschillende kleuren.

‘iPhone 7 krijgt de bekende kleuren zilver, spacegrijs, goud en roségoud’

Er zit een foto opgedoken van een dummy-model van de iPhone 7. Hierop zijn vier exemplaren te zien, allemaal in de bekende iPhone-kleuren: zilver, spacegrijs, goud en roségoud. Een extra donkere spacegrijze variant is niet te zien.

Er is een nieuwe foto opgedoken van de iPhone 7, deze keer van de achterkant van de behuizing. Het bijzondere aan de foto is dat de iPhone 7 in de kenmerkende iPhone-kleuren te zien is: zilver, spacegrijs, goud en roségoud. Ook is te zien hoe de uitstekende camera mogelijk verwerkt is in het nieuwe model. De foto’s zijn afkomstig van het Italiaanse Macitynet.

‘iPhone 7 in bekende kleuren’

Op de dummy-afbeeldingen van de iPhone 7 is te zien dat de toestellen mogelijk toch in de bekende standaard iPhone-kleuren beschikbaar komen en dus niet in de extra donkere kleur spacegrijs. Hoewel er al meerdere keren over een donkerdere kleur spacegrijs gesproken is, spreekt de Italiaanse website niet over deze nieuwe kleur. De website beweert dat er helemaal geen nieuwe kleur bij komt, terwijl eerdere bronnen hier wel over spraken. De Italiaanse website heeft in ieder geval vier dummy-exemplaren om haar bewering kracht bij te zetten.

iPhone 7-dummy in verschillende kleuren.

Verder zijn er geen schokkende onthullingen op de foto te zien. De dummy-modellen hebben veel weg van de eerdere foto die deze week verscheen. Verder vallen de aangepaste antennestrepen op en steekt de camera anders uit dan bij de iPhone 6s. Het gaat nu om een opstaande rand van de behuizing zelf, in plaats van een metalen ring zoals bij eerdere modellen. Bij het vorige dummy-model was dit ook al verwerkt.

Deze nieuwe foto is al de derde die deze week opduikt. De foto’s van de iPhone 7 Plus lieten echter een ontbrekende mute-schakelaar zien. Of dit bij deze nieuwe exemplaren ook het geval is, blijkt niet uit de foto omdat deze vanaf een andere kant gemaakt zijn. Ook de voorkant ontbreekt, terwijl die van de iPhone 7 Plus van eerder deze week wel beschikbaar was.

iPhone 7 Plus-voorkant met mute-schakelaar.

Hoe de iPhone 7 er nou uiteindelijk echt uit komt te zien, zal in september blijken. Dan gaat Apple de nieuwe iPhone 7 vermoedelijk aankondigen. De koptelefoonaansluiting zou daarbij komen te vervallen, terwijl de iPhone 7 Plus een dubbele camera zou krijgen. In ons dossier iPhone 7 lees je meer over de geruchten rondom de nieuwste iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2016, 13:55
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.