‘Functionerende iPhone 7 met Apple’s testsoftware te zien in video’

De eerste video van een mogelijk functionerende iPhone 7 is vandaag verschenen. Op de beelden is een iPhone te zien die draait met SwitchBoard, Apple's interne testsoftware. Ook foto's tonen de voorkant van het toestel.

Op een reeks nieuwe foto’s en in een nieuwe video zou de eerste functionerende iPhone 7 te zien zijn. De foto’s en video zijn afkomstig van het Chinese Weibo en werden gespot door de eerder betrouwbare Franse site NowhereElse. Op de foto’s is een iPhone 7 te zien, maar deze keer niet alleen van de achterkant. Ook de voorkant komt in beeld met daarop Apple’s testsoftware SwitchBoard. De video toont de camera in werking.

Voorkant van mogelijke iPhone 7 met functionerend scherm.

‘Functionerende iPhone 7 in video’

Het gaat hier om een goudkleurig exemplaar van wat lijkt op de gewone iPhone 7. De buitenkant van het model komt overeen met de dummy-versies en mock-ups die de afgelopen tijd verschenen zijn. Dat wil zeggen een model zonder koptelefoonaansluiting, maar met een tweede speaker. Ook de antennestrepen zijn een stuk minder aanwezig, zoals ook al bleek uit de vele prototypes en dummy-modellen. Ook de plaatsing van de camera is iets anders, terwijl de opening zelf groter is. In onderstaande video is de iPhone 7 te zie met de camera in actie.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De voorkant op de foto’s laat echter Apple’s SwitchBoard zien, de interne testsoftware. Daar is op zich niet veel bijzonders op te zien, maar als dit inderdaad de daadwerkelijke iPhone 7 blijkt te zijn, krijgen we wel een iets beter beeld van met name de homeknop. Op de foto’s is op het eerste gezicht nog de gebruikelijke homeknop te zien, maar het is lastig om te bepalen of deze daadwerkelijk ingedrukt moet worden zoals de huidige versies of dat het om een aanraakgevoelige knop gaat.

Bekijk ook

'Homeknop op iPhone 7 klikt niet'

De iPhone 7 krijgt een homeknop die niet in te drukken is, maar met Force Touch een indruk simuleert. Op die manier kan Apple het toestel nog dunner en waterbestendiger maken.

Vandaag is er ook nog een mogelijke afbeelding van de voorkant van de iPhone 7 verschenen. Op deze voorkant is te zien dat de gleuf voor de speaker bij het voeren van telefoongesprekken wat breder is. Ook zouden er twee nabijheidssensoren te zien zijn, terwijl het op de andere afbeelding slechts om één sensor gaat.

Frontje van de iPhone 7.

De nieuwe iPhone 7 zou op 16 september 2016 verkrijgbaar zijn in de eerste groep landen. De aankondiging van het nieuwe toestel zou vervolgens in de eerste week van september plaats gaan vinden. In ons dossier iPhone 7 lees je alles over de laatste geruchten.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.