iPhone 15 Pro handen

Reacties voor: ‘iPhone 17 Plus krijgt kleiner scherm’ (en andere geruchten over het display)

Het duurt nog wel even voordat de iPhone 17 verschijnt, maar er zijn nu al geruchten over het scherm. Er zou sprake zijn van een krasbestendiger scherm en bij de displayformaten van de iPhone 17-serie gaat er waarschijnlijk ook iets veranderen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Dan ligt het inderdaad voor de hand dat Apple over een paar jaar hetzelfde glas mag gaan gebruiken wat nu al op de Samsung S24 zit. Dat is inderdaad veel minder reflecterend en veel krasbestendiger dan dat van de meeste andere smartphones, inclusief de Iphone 15 (en ook nog 16). “Scratches at a leven seven, deeper grooves at a leven eight”

    Reageer op Eric

  2. Apple zou miljarden hebben uitgegeven voor de ontwikkeling van een nieuw soort coating.

    Lijkt mij een tikkeltje overdreven, de R&D uitgaven bij Corning was in 2023 iets over het randje van €1 miljard, maar zeker geen ‘miljarden’ lijkt mij ook wat veel voor onderzoek naar een hardere coating.

    Reageer op Sapperdeflap

  3. Komt er dan geen iPhone 16 ? 😅

    Reageer op Timo

  4. Het probleem met glas is: als glas harder is krast het minder snel maar barst het sneller en als glas zachter is barst het minder snel maar krast het sneller.

    Reageer op Ronald

  5. Vind het overdreven. Als de prijs maar niet hoger wordt vanwege dat glas. Ik gebruik nooit een screenprotector en heb geen krassen. Ligt er gewoon aan hoe men met het toestel omgaat. Een iPhone is duur dus daar ga je dan ook voorzichtig mee om lijkt me.

    Reageer op Marin

  6. @Marin: daar ben ik het nu eens helemaal mee eens. Ik ben een iPhone gebruiker van het eerste uur en ik heb nog nooit een screenprotector en ook nog nooit een krasje op mijn scherm gehad. Zelfs na vijf jaar ziet mijn telefoon er nog ooit alsof hij net uit de doos komt en dat geldt eigenlijk voor al mijn toestellen (én mijn auto).

    Om die telefoon te maken zijn er mensen hun bed uit gekomen om dat ding te fabriceren, er is iemand die zorgt voor schermen, een ander heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je de beste chip erin zit en jij hebt hard gewerkt om dat geld bij elkaar te sparen.
    Dat zijn redenen genoeg om respect te hebben voor je spullen.

    Reageer op Kaas

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.