Reacties voor: Gerucht: ‘Details iPhone 12 line-up gelekt, opslag vanaf 128GB’

Er zijn mogelijk nieuwe details gelekt van de iPhone 12 line-up. De vier modellen van het najaar komen allemaal met 128GB opslag, zo beweert een geruchtenlekker.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Eindelijk 128 GB als standaard opslag, maar ja er mag wel wat meer innovatie bij komen kijken. Met een betere camera, betere processor, 5G en iOS 14 neem ik geen genoegen.

  2. Mag al vanaf januari dit jaar verlengen, maar wacht bewust tot de iPhone 12 uitkomt. Heb nu een X en vind de Xs en de 11 te veel op elkaar lijken en daarnaast functioneert mijn iPhone X prima! De leaks die uitkomen maken mij wel steeds nieuwsgieriger!

  3. Ben eens benieuwd of er echt een verandering gaat komen qua design. Sinds de iPhone X weinig reden tot upgraden voor mij. Aan de voorkant zie je niet of je nu een iPhone X of een 11 Pro vast hebt, zonde imo..

  4. Hmm. Geen notie van touchID meer in deze geruchten

  5. Ik hoop dat ze 2TB gaan aanbieden als optie. Ik heb nu 512 en die is bijna vol. Het gaat onwijs hard met 4K -60fps filmpjes

  6. @Jorick: Muah! Blijft zelfde qua vorm. Kijk iPhone is best strak en iconisch ontwerp. Ik vergelijk het altijd met een Porsche 911… beauty sinds 1964 en toch altijd iconische lijnen behouden 🙂

  7. Vroeger veranderden telefoons echt steeds van z/w naar kleur, carousel menu , flip phone model, meer ronde bovenkant of meer scherp antenne of niet.
    Nu blijft alles sinds de smartphone in lijnen t zelfde, altijd zelfde rechthoekige Candy bar modellen bij alle merken. Je moet naar details kijken om verschillen te zien.
    Wanneer je de iPhone 6/6s/7/8/SE 2020 op tafel legt zonder dat je ze mag op pakken om de achterkant te zien ga je ze niet allemaal goed kunnen benoemen, wanneer ze in zelfde hoesje zitten al helemaal niet.
    Zult nog net de Jack zien bij de 6&6s dan weet je nog niet wie de 6 is en wie de 6 s nou en dan de 7 en 8 en se nog. Als je 5 zwarte voorkanten hebt liggen ga je t niet redden.
    Je hebt de achterkant nodig met antenne lijnen jet black kleuren dus , logo in t midden of boven dat soort dingen om ze echt te herkennen . Nou dat zijn lekker belangrijke verschillen!
    En bij de nieuwere moet je t van aantallen lenzen en notch hebben, nou ja tja….

  8. De iPad Pro heeft wel een schakelaar om pro motion uit te zetten, instellingen -> toegankelijkheid-> beweging -> onderaan, verminder snelheid naar 60Mhz

  9. @Leo: dat is nou juist wat Jony Ive ooit heeft ingezet. Een smartphone moest niks meer dan een scherm zijn met max ergens een aan en uit knop. Alle knoppen, in/uitgangen weg. Dat was/is de ultieme vormgeving. En dat hebben ze stapje voor stapje doorgevoerd. En aangezien er nog al wat copycats in de smartphone wereld zijn, lijkt het inmiddels op elkaar.

  10. Origineel geplaatst door Jan
    @[Leo](#comment-853334): dat is nou juist wat Jony Ive ooit heeft ingezet. Een smartphone moest niks meer dan een scherm zijn met max ergens een aan en uit knop. Alle knoppen, in/uitgangen weg. Dat was/is de ultieme vormgeving. En dat hebben ze stapje voor stapje doorgevoerd. En aangezien er nog al wat copycats in de smartphone wereld zijn, lijkt het inmiddels op elkaar.

    Prima!
    Maar dan snap ik niet waarom mensen vaak een nieuwe willen, zoveel veranderd er op ander gebied ook niet kun je makkelijk 4 jaar volstaan met een toestel.

  11. @Leo: Het gaat om de internals!

  12. @Sam: een nieuwe chip en weer een betere camera….
    Verder meestal vrij weinig, allemaal kleine stapjes voor velen niet interessant en zeker met de huidige prijzen is t geen wonder dat ik nog volop de iPhones uit de 5 en 6/7/8 series zie

  13. @Leo: Wifi 6 en 5G zijn wel grote verbeteringen. Net als een 90/120 hertz scherm!

  14. Doe mij maar de 5.4 inch, perfecte maat!

  15. @Indie De Groot: Nou , is maar hoe je t bekijkt.

    5g is sowieso nog veel te vroeg en de kans is dat we eerst even weer een tussen model krijgen
    Zelf blij met de geruchten dat alle toestellen iOS 14 gaan krijgen!
    Kan de SE nog een extra jaar mee!

  16. Is er al iets te melden over Wireless PowerShare voor de 12? Daar hoor je niets meer van terug na de laatste geruchten betreffende Wireless PowerShare in de 11. Zou toch wel erg fijn en ook hoog tijd zijn als je de AirPods en watch kunt opladen met de evt. grotere batterij van de 12

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.