Apple Music Classical op iPad

Reacties voor: Alles over de iPad-release in 2024: ‘Nieuwe iPads in tweede week van mei, grootste update op een dag ooit’

Wat zijn de verwachte releasedata van de iPads in 2024? Er zijn al meerdere geruchten over de verschillende iPad-modellen, die verspreid over het jaar zullen uitkomen. Dit zijn de verwachte iPad-releasedata van 2024, bijgewerkt met de nieuwste geruchten voor dit voorjaar.

Reacties: 11 reacties

  1. Hopelijk brengen ze ook een instap iPad uit met 12,9 inch scherm nog goedkoper dan de iPad Air 12,9 inch. Wil graag een groot scherm iPad maar heb de enorme rekenkracht van de iPad Pro/Air niet perse nodig en ik denk dat veel mensen een iPad hebben die eigenlijk overkill is qua specs voor hetgeen wat ze ermee doen dus dit lijkt me een prima zet van Apple.

    Reageer op Jordi

    • Lanceer die verdomde ipad air nou toch Apple, wachten nu al weken! En tegen de bestelling afgerond is moeten we waarschijnlijk nóg enkele dagen wachten op ‘m in ontvangst te nemen.

      Reageer op Sam

  2. Komende week naar de VS. Meteen een nieuwe iPad kopen. Scheelt 350 euro. Geen wonder dat er niet zo veel verkocht wordt als het prijsverschil ongeveer 40% is.

    Reageer op Ronald

  3. Ik snap wel dat de verkopen kwakkelen. Eerste plaats zijn de prijzen Sky high geworden. Tweede plaats er is niks nieuws verschenen en nu naar nieuwe iPad gaan heeft diverse nadelen, je moet enorm veel geld bijleggen voor vrij klein stapje plus je weet dat je volgend jaar zo weer achter loopt omdat er dan weer echt nieuwe uit komen. Echt heel slecht moment nu om te kopen tenzij je echt heel oud ding hebt en je kunt met een gebruikte slag nieuwere eerst weer vooruit. Ik heb de air 3 en zie nu geen goede mogelijkheid, dat ik niet 300€ bij moet leggen ( verwacht dan nog 200€ voor de air te kunnen krijgen ik heb kleine 2 jaar zelf gebruikt 300 betaald voor hem) en dan kleine stapje omhoog naar air 5 of minuscuul stapje omhoog naar air 4, dat is maar 1 chip omhoog en wat andere uiterlijk thats it. Geen honderden €€€ waard.

    Reageer op Leo

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuw gerucht over release nieuwe iPad Pro en iPad Air in maart of april.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  5. Geen Mac Mini 😭

    Reageer op Rick

  6. (Red.) Artikel aangevuld met opmerking van Ross Young over verwachte release.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe informatie over release in tweede week van mei.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.