Reacties voor: iPad meer dan 5.000 keer verkocht via eBay

Veilingsite eBay heeft cijfers gepubliceerd over de iPad-verkoop tussen half maart en half april. Meer dan 5.000 iPads werden er via eBay verkocht.
Lees het complete artikel → iPad meer dan 5.000 keer verkocht via eBay
Michel Lusthof -

Reacties: 10 reacties

  1. Voor die sjeiks in de Verenigde Arabische Emiraten maakt ‘t toch niet uit wat ze ervoor uitgeven, die hebben geld genoeg.

    Heeft het trouwens zin om op 28 mei vroeg bij de Apple-store in Frankfurt te staan of staat er dan al een kilometers lange rij?

  2. Wow ik wist niet dat er al honderden ipad’s in Nederland waren! ik had hem al een paar dagen na de release, dus waarschijnlijk waren er toen nog maar 50 mensen in heel NL die hem toen hadden, toch leuk:)

  3. Inderdaad veel! Had al wel zo’n idee, te zien aan alle mails hier! Ik verwacht wel een eigen iPad forum met de introductie in juli in Nederland, eerder mag ook natuurlijk 😉

    Origineel geplaatst door dannyy
    Wow ik wist niet dat er al honderden ipad’s in Nederland waren! ik had hem al een paar dagen na de release, dus waarschijnlijk waren er toen nog maar 50 mensen in heel NL die hem toen hadden, toch leuk:)

  4. Maar via eBay voor zulke bedragen? Ik had het geluk dat in in de US was en hem dus voor een zacht prijsje kon meenemen. Voor bovengenoemde bedragen had ik een MacBook gekocht in eigen land.

  5. Ik betaalde 590 euro voor een 32GB WiFi en 100 euro belasting. En geen reiskosten 😉

    Origineel geplaatst door Tsjaap
    Maar via eBay voor zulke bedragen? Ik had het geluk dat in in de US was en hem dus voor een zacht prijsje kon meenemen. Voor bovengenoemde bedragen had ik een MacBook gekocht in eigen land.

  6. Ben benieuwd hoe groot het percentage van US is ge-exporteerd :). Best kans dat de verkoop in andere landen erg tegen gaat vallen, omdat belangstellende hem al in handen hebben 😛

  7. ik heb 799 euro betaald totaal voor een 64gb , wel prijzig maar zie meerdere mensen er meer voor neerleggen.

  8. Ben ook een van die 231 😀 voor de 32 gb versie 650 betaalt met fed ex binnen 3 dagen ontvangen ben dermecht heel blij mee 🙂

  9. Heb hem ook via ebay gekocht voor 560 euro (32gb) en 6 dagen verzendkosten.

  10. @Pilatus Passus: volgens mij kun je ‘m gewoon nu voorbestellen bij apple.de dan krijg je ‘m de 28e in huis of heeft iemand iets anders gehoord/gelezen erover?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.