Notities-app in iOS 16

Reacties voor: Gerucht: ‘Notities-app in iOS 18 krijgt spraak- en wiskundige notities’

De Notities-app in iOS 18, iPadOS 18 en macOS 15 krijgt volgens een bron twee nieuwe functies: spraaknotities en het maken van wiskundige notities.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Het zou mooi zijn als ze de fonts en opmaak ook meteen oppakten. Als je de notes en email apps van Apple gebruikt, zou je probleemloos heen en weer moeten kunnen copy/pasten. Maar dat is niet het geval. Gele links, andere marges bij line breaks en bullet lijsten die er heel anders uitzien. Jammer.

    Ook is het mega irritant dat het ” teken vervangen wordt door het “ teken in notes. Beide tekens lijken als twee druppels water op elkaar, maar niet als je codeert. Het is een ander tekenen en gooit dan roet in het eten.

    Reageer op Strebor

  2. Wiskundenotities in notes… yeah right… Een breukje? Een worteltje? Een exponentje?
    Ik blijf wel bij TeX…

    Reageer op huplahoi

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.