Instagram voor iPhone krijgt update tegen vastlopers

Instagram heeft een update uitgebracht voor de vastlopers en crashes bij het opstarten van Instagram 5.0.4 op iPhone.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

InstagramInstagram heeft een bugfix-update uitgebracht voor de vastlopers die in de applicatie slopen bij Instagram versie 5.0.4. Na die update eerder deze week, kampte Instagram met vastlopers bij het opstarten van de app en het maken van een video. Dat blijkt uit ervaring onder onze lezers en gebruikersrecensies in de App Store wereldwijd. Het herstarten van de app of de iPhone lost de problemen niet op.

Dit is deels een herpublicatie van ons eerdere bericht over de vastlopers van Instagram, verwerkt met de mededeling dat de update die de fouten moet tegengaan uit is.

De fouten in 5.0.4 betekende dat slechts een van de snelle, mogelijke oplossingen van hardnekkige problemen nog mogelijkwas: de applicatie verwijderen en opnieuw installeren. Maar ook dan was het opnieuw werken van de toepassing geen zekerheid. Op het Twitter-account van Instagram werd niet gesproken over de problemen die versie 5.0.4 van de app met zich meebracht. De bugfix nu laat zien dat Instagram er wel degelijk van op de hoogte was.

In Nederland was de gemiddelde beoordeling voor Instagram fors lager na de update met de vastlopers. Die bedroeg kort na de release 2 sterren in plaats van de gebruikelijke 4,5. Ook in België werden 1 sterren-recensies achtergelaten vanwege de vastlopers – en dat beeld zag je ook terug in onder andere de Amerikaanse en Britse App Store.

Downloaden: Instagram (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:07
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.