Instagids: de populairste Nederlandse Instagram-gebruikers op rij

De website Instagids sorteert de populairste Nederlandse fotografen op basis van het aantal volgers en het gemiddelde aantal likes per volgers.

Instagids InstagramHoewel je foto’s gemaakt met Instagram gewoon kunt delen via Twitter, Facebook en andere sociale netwerken, bestaat er ook een actieve schare gebruikers die dit vooral met elkaar doet binnen Instagram zelf. De website Instagids probeert de meest populaire Nederlandse Instagram-fotografen in een ranglijst te zetten. Op basis van het aantal volgers en het gemiddelde aantal likes per volger staan de Nederlandse Instagrammers onder elkaar.

Bezoek je de voorpagina van Instagids, dan staan de fotografen gesorteerd op basis van het aantal volgers op Instagram. Vind je dit geen eerlijke wijze om de beste Nederlandse fotografen er uit te filteren, dan kun je op ‘Likes per persoon‘ drukken om te sorteren op het gemiddelde aantal likes per volger. Omdat er gekeken wordt naar likes, maakt het volgersaantal bij deze sorteerwijze niet uit. Druk je op de naam van een populaire Nederlandse Instagrammer, dan krijg je zijn of haar laatste foto’s en het aantal gegeven likes te zien.

Op het moment bevindt Instagids zich nog in een bètafase, waardoor er een kans bestaat dat je tegen wat foutjes aan kunt lopen. Ontwikkelaar Michiel Berger roept bezoekers alvast op om via Twitter feedback op de site te geven.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 20:55
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen fotografie, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.